Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljena tretmanom

Ella Dvornik pokazala kako joj izgleda trbuh nakon zamrzavanja sala

Ella Dvornik
Foto: Instagram screenshot
1/10
25.03.2021.
u 18:03

- Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće, napisala je Ella pokraj videa na kojem pokazuje ravni trbuh.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik na Instagramu je pokazala rezultate tretmana coolsculpting, odnosno zamrzavanja sala, kojem se podvrgla prije tri mjeseca. 

- Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće, napisala je Ella pokraj videa na kojem pokazuje ravni trbuh. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Ella je snimila  cijeli proces tretmana i taj video je objavila na svom YouTube kanalu. U videu je objasnila kako ju je tijekom tretmana više peckalo nego hladilo, ali nije osjećala nikakvu bol niti joj je stvaralo neugodu. Na prvi tretman je otišla dan prije svog 30. rođendana, a na ovaj korak se odlučila jer je i njezina mama Danijela s istim tretmanom imala odlične rezultate. Kazala je kako tretman je skup ali djeluje i daje dobre rezultate. Dodala je i kako se isplati i uništava 27 posto masnoće koja se zaledi. 

CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize, a rezultat je dugoročan, jer salo nije otporno na hladnoću.

Marijana Batinić: Postala sam mama prije šest mjeseci i to je najljepše što se dogodilo

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
19:16 25.03.2021.

Zbog čega se mi stisnuli crveni?Ništa posebno nisam napisao , ali to što vi radite e to je prava sloboda.Koliko vas plaća Dvornikova?

DV
dvor
19:11 25.03.2021.

tko je ona?Zasto uvijek o njoi j Maji?

AD
adminka
18:53 25.03.2021.

mati joj u negližeu se razvalila na kauču pa se nasplikava, ova se pokazuje gola sve do pizze..kaj im je? visoke režije, nemaju ženske love, pa treba zaraditi uslikavanjem žive vage?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije