Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preselila se

Ella Dvornik pokazala dio novog doma, pratitelji komentirali samo ovaj detalj

Foto: Instagram Asos
1/6
19.11.2019.
u 12:32

Pokazala je kutak doma u kojem najviše voli pijuckati čaj, a njezinim pratiteljima za oko je zapeo detalj na radijatoru. Iza Elle stajao je njezin portret.

Blogerica Ella Dvornik fotkala se u novom stanu u koji se nedavno preselila sa suprugom Charlesom i kćerkicom Balie.

Pokazala je kutak doma u kojem najviše voli pijuckati čaj, a njezinim pratiteljima za oko je zapeo detalj na radijatoru. Iza Elle stajao je njezin portret.

 

Nakon nekoliko komentara obožavatelja, Ella je objasnila kako joj je sliku darovala jedna prijateljica. 

Blogerica, suprug Charles i kćerkica Baile Dee odselili su se u studenome iz svog zagrebačkog doma. Premda nije otkrila kamo se sele zbog sigurnosnih razloga, čini se da će obitelj i dalje ostati u Zagrebu. Ella o tijeku preseljenja obavještava pratitelje na Instagramu, a čini se kako joj najviše problema zadaje količina stvari koje trebaju iznijeti. 

"Nisu oni Skandinavci ludi što žive u 10 kvadrata i sve im stane unutra. Posesija je najveće ropstvo. Imati hrpu stvari uz koje se vežeš emotivno, koje ne znaš da li ti trebaju ili ne, koje ti je krivo baciti jer je trošak, koje si zaboravio, za koje nisi znao ni da imaš. I toliko je stresno to sve. Realno, sve je to viška, mogla bih bez 90 posto stvari koje su se nakupile godinama.

Tek kad smo ih selili dobile su na težini. Idućih par dana ću se posvetiti tome da očistim život od svih nepotrebnih stvari. Poklonit, dat, zamijenit, prodat, što god samo da nađu novi dom. Pokušat ću se i malo bolje organizirati. Preneuredno mi je sve u glavi. Prebrzo je prošla godina, sve se desilo prebrzo."

 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
13:08 19.11.2019.

Jeste li znali da ne smijete na ovom portalu polemizirati sa Ellinim nazovi uradcima, ne smijete napisati ništa negativno, ne smijete pobijati njene već nadasve infantilne i vidno nezrele tvrdnje izrečene na njenom blogu, a prenesenih na ovom portalu, jer čete biti izbrisani, blokirani, kažnjeni. Da li se radi o tome da je admin ovog portala neki klinac koji ne razumije razliku u govoru mržnje i zdravoj polemici sa drugačijim mišljenjem, a inače fan Elle Dvornik ili njenog pok. tate ili je Ella na platnoj listi VL, no u svakom slučaju niti etički, niti profesionalno, a niti pravedno. Na savjest adminu i njegovom društvu.

DU
Deleted user
13:11 19.11.2019.

Ella i njena mati se bave prodajom na internetu, odnosno reklamiranjem proizvoda i to je sve što njih dvije zanima-kako da naivcima koji ih prate uvale neki proizvod za čiju reklamu one se naplate. Trenutno je taj način propagande aktualan,, ali ne za dugo...morat će se influenceri primiti posla, jer moš lagati neke ljude neko vrijeme, al ne moš sve ljude sve vrijeme hehe

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:56 19.11.2019.

Ahahah "nije rekla di se sele zbog sigurnosnih razloga". 😁 da ne bi ko maznija maicu iz kika i umjetničko remek djelo 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije