Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčena

Ella Dvornik pobjesnila zbog komentara o njezinoj djeci: 'Uspoređuju me s ubojicom'

Foto: Instagram screenshot
1/7
16.04.2021.
u 10:10

"Fakat me zaboli iskreno za debile koji pišu svakojake gluposti, al da me uspoređuje s ubojicom dvogodišnjeg djeteta. Dude. Moja djeca su prerazmažena, a ne zlostavljana. Pazi što pišeš jer za ovo postoje legalne sankcije", poručila je Ella.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik često je na meti negativnih komentara na koje se često ne osvrće. No, ovog ju je puta jedan komentar vezan uz njezinu djecu toliko razbjesnio da ga je objavila na svom Insta Storyju. 

"Koji je razlog na svijetu da se ovom retardiranom, nejeb***** psihopatu i psihičkom bolesniku smjesta ne oduzmu djeca? Čeka se još jedna tragedija kao s Nikoll?" zapitao se jedan muškarac na jednom portalu, a nije dugo trebalo da se oglasi i Ella. 

"Fakat me zaboli iskreno za debile koji pišu svakojake gluposti, al da me uspoređuje s ubojicom dvogodišnjeg djeteta. Dude. Moja djeca su prerazmažena, a ne zlostavljana. Pazi što pišeš jer za ovo postoje legalne sankcije. Više bih zaradila od tužbi nego od Instagrama, al mnogo vas o tome ne misli", napisala je na Insta storyju koji je ubrzo i obrisala. 

Foto: Instagram screenshot
Na problem govora mržnje na internetu osvrnula se i u videu. "Šokirana sam vašim reakcijama. Ekipa recite mi jel vrijeme da stanemo i zauzmemo stav za one koji možda nisu jednako glasni kao mi? Dokle ćemo dopustiti da svaki debil dijeli svoje gluposti po netu i dokle ćemo se praviti da to svima nije bitno? Ajmo stati uz one kojima je, i prihvatiti činjenicu da nisu svi jednako jaki poput nas i da moramo stati u obranu! Ne samo njihovu, nego i onu naše djece! STOP NASILJU NA INTERNETU", poručila je Ella kojoj su podršku pružile i brojne poznate osobe među kojima je i Sonja Kovač. 

"Strava i užas kako su ljudi iza pseudonima na internetu hrabri dok pišu takve komentare! Da mi je samo vidjeti te ljude uživo, ja ti kažem bili bi manji od makovog zrna! Ali na stranu i to. Koliko moraš biti ogorčen svojim životom da ideš tako nešto pisati bilo kome, pogotovo nekome koga ne znaš. Ja to ne bih najgorem neprijatelju rekla a ne nekome kog ne znam! Tko odgaja te ljude? I na kraju – koliko vremena imaš u životu da stigneš pisati komentare na portalima!????? I onda se pitaju zašto ja nemam, zašto je život nepravedan. Da si svaki put dok si vodio računa o tuđem životu i pisao hejterski komentar na nekom članku potrošio na dodatni rad na sebi ili nekom poslu, možda bi bio i zadovoljniji sobom", napisala je Kovač. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar zpAgram
zpAgram
10:54 16.04.2021.

Kako bi bilo da se ne uguravaš u medije i javnost? Bilo bi prekrasno.

SA
sargu123
10:22 16.04.2021.

Ela, da li je nasilje ako ti kažem da si jezivo naporna, dosadna sa tim svojim "objavama"? Daj se primi kakvog korisnog posla ako si za bilo što takvo sposobna. Ili možda nisi?

KA
Katina123
08:22 17.04.2021.

Pa tko ne zeli citati o Elli ne mora otvoriti clanak.Kao svima ide na zivce ,a svi citaju i komentiraju.STRASNO....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije