Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriv je stres

Ella Dvornik otkrila čudnu pojavu na stopalima: 'Već četiri godine nitko ne zna što je ovo'

Foto: Facebook
1/6
15.07.2020.
u 19:30

Radili su mi biopsiju kože, uzorak je prošao sve i svašta, no odgovora nema - požalila se Ella.

Ella Dvornik požalila se na problem s kojim se muči protekle četiri godine. Naime, blogerici se tada prvi puta na lijevom stopalu pojavila mrlja koja je i mnogim liječnicima neobjašnjiva. Pomoć je stoga odlučila potražiti od svojih pratitelja koje je upitala je li se netko od njih suočio sa sličnim problemom.


- Još uvijek nitko nema odgovor za ovo. 2016. mi se na stopalu (meni lijevo, vama koji gledate desno) pojavila mrlja. Prvo sam mislila da je lišaj jer imam životinje. Izgledala je kao ova na drugom stopalu, međutim sada je tako plava i “sjajna” jer su mi radili biopsiju kože (ono kad ti skalpelom skinu komad ) da otkriju o čemu se radi pa je u biti sad i ožiljak. Uzorak je prošao sve i svašta i svakog, no odgovora nema. Zatim je tijelo odlučilo i na desnoj nozi na skoro identičnom mjestu pokazat još jednu. Mislim da sam se savjetovala s oko 6 dermatologa, svi su imali teorije, ali niti jedna terapija nije djelovala. Kažu da je “stres” kriv. Sad sam to prihvatila ko dio sebe - napisala je Ella pa upitala i pratitelje je li se njima ikada javilo nešto neobjašnjivo zbog stresa.

Foto: Daniel Pavlić

- Da Ella, i meni od stresa, nakon poroda je počelo i dan danas mi se pojavi često na zglobovima..koljenima, laktovima..prošla sve i svašta da se otkrije što je, kaže imunolog stres - komentirala joj je jedna od pratiteljica.  Mnogi su joj pokušali dati savjet, a jedna pratiteljica kazala joj je da ima isti problem te da su joj doktori rekli da je riječ o alergiji na travu.

- Pop****** bi da saznam da je nešto tako banalno - zaključila je Ella.

Ključne riječi

Komentara 7

ME
medvedgrad
22:18 15.07.2020.

Čudno, pa ova i njena mater inace bas sve znaju!

FI
firestone
20:22 15.07.2020.

ista je Dino, pokoj mu duši

VI
viviann
19:40 15.07.2020.

Meni izgleda kao posljedica nosenja losih cipela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije