Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
papren iznos

Ella ostala zatečena kad je dobila račun u Zagrebu: 'Kao u Dubrovniku usred ljeta'

Foto: Instagram
1/4
08.11.2019.
u 15:23

Blogerica Ella Dvornik požalila se svojim pratiteljima na cijene koje su je dočekale u jednom zagrebačkom ugostiteljskom objektu. Ella nije prva Hrvatica koja se žalila na cijene u ugostiteljskim objektima, no ipak ima i pozitivnih primjera u Lijepoj našoj.

Ella Dvornik iz dana u dan sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli pojedinosti iz privatnog života. Ovog puta odlučila im se požaliti na cijene koje su ju neugodno iznenadile u jednom zagrebačkom kafiću.

Naručila je sok od jagode i dobila račun od 23 kune. - 23 kune mali sokić od jagode. Wtf. Ne bi da sam u Dubrovniku usred ljeta, a ne u Zagrebu usred zime - napisala je Ella uz fotografiju računa kojeg je objavila na svom Instagram Storyju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ovo nije prvi put da su se poznati Hrvati žale na cijene u metropoli. Nedavno se Ljupka Gojić Mikić požalila na cijenu taksija u iznosu od 140 kn koliko je njezina prijateljica iz Japana platila od Knežije do Glavnog kolodvora u iznosu od 140 kuna.

Na cijene, doduše one na Jadranu, ljetos se žalio i bivši kandidat 'Života na vagi' Marko Kregar koji je javno izrazio svoje nezadovoljstvo nakon što je od prijatelja čuo da porcija srdelica u jednom restoranu stoji čak 120 kn. - a se ja sada pitam koga vi je*ete s tolikim cijenama? Što mislite da smo mi Ujedinjeni Arapski Emirati i da se*emo novce jer se nekom kretenu sprdnulo da porciju ušljivih srdelica naplaćuje 120 kuna, a za 12 kuna dobije kilu istih u bilo kojoj ribarnici – napisao je ogorčeni Marko na društvenim mrežama.

No, ima i pozitivnih primjera. Bivši voditelj Nove TV Dorijan Elezović ljetos je pak ostao ugodno iznenađen nakon što je u jednom kafiću u Gorskom kotaru rundu za cijelo društvo platio manje od 50 kuna. - Dok se svi čude cijenama na moru, ja sam mislio da me u Čabru netko zeza! - kazao je Dorijan koji je na društvenim mrežama objavio i fotografiju računa. Tri votke, dva gina, jedan brandy i sok platio je ukupno 46,50 kn.

Foto: Privatni album

- Samo jedan gin tonic nedavno sam u Zagrebu platio 72 kune. Ovo je oaza za novčanik - dodao je Elezović koji se trenutno bavi PR-om. Inače ugostiteljski objekt koji je posjetio s društvom u vlasništvu je bivših natjecatelja RTL-ove emisije 'Superpar', Tine Malnar i Davora Urha.

Komentara 24

WA
wannabenovinari
16:07 08.11.2019.

Ma nije njoj skupo nego prilika da još jedan dan u nizu iskoči iz paštete. Jadne novine koje takav srać prenose, a skoro sve prenose. Ako joj poručimo da drugi puta pogleda cjenik prije konzumacije, možda nas prestane maltretirati s nekim novim isčuđava... samopromocijama?

DU
Deleted user
16:23 08.11.2019.

Nije sok skup nego si se slabo udala...

Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:16 08.11.2019.

Po čemu je ona poznata? Štrapacira ili zloupotrebljava ime pok. oca, to je njeno dostignuće. Kako bi bilo da nešto pametno radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije