Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prenemaže se?

Ella Dvornik obradila hit Lepe Brene, fanovi podijeljeni, kako se vama čini?

Foto: Instagram
1/5
08.07.2019.
u 11:03

Dok su jedni mišljenja da je izvedba Elle Dvornik odlična, drugi pak tvrde da je potpuno izobličila glas i da se prenemaže.

Ni nakon ispadanja iz showa 'Zvijezde pjevaju' Ella Dvornik nije ostavila mikrofon. Sinoć je na svom YouTube kanalu objavila obradu pjesme Luda za tobom koju u originalu izvodi Lepa Brena.

- Evo nas opet s coverom. Istočni melos u blues verziji. Kako vam se čini? - upitala je kći Dine Dvornika svoje pratitelje. Poznati folk hit u Ellinoj izvedbi izazvao je oprečna mišljenja.

Dok su jedni mišljenja da je izvedba odlična, drugi pak tvrde da je potpuno izobličila glas i da se prenemaže. Bilo kako bilo, ovaj je cover do sada pregledan više 11 tisuća pregleda na YouTubeu.

Neki su ovu obradu usporedili i s obradom Karleušinog hita 'Insomnia' za koju tvrde da je znatno bolja, što barem za sada potvrđuju i pregledi kojih ima nešto više od 212 tisuća.

 

Ključne riječi

Komentara 3

IL
ilija26
11:58 08.07.2019.

Koji to fanovi

SI
sanja.indigo
14:45 08.07.2019.

zašto ne koristite domaću riječ "obrada? vjerujete li da ovako pametno zvučite, u krivu ste.

ZA
zagi101
13:36 08.07.2019.

a šta je to cover? neka izvedenica iz engleskog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije