Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još nema ime

Ella Dvornik objavila prvu fotku nerođene bebe: 'Službeno na pola puta'

Foto: Instagram
1/7
06.11.2019.
u 08:50

Uz fotografiju je napisala : - Iz malenog prutića u pravo pravcato lice. Pozdravite ovo još bezimeno dijete. Valjda ćemo se sjetiti nekog kul imena uskoro. Službeno na pola puta!

Blogerica Ella Dvornik na Instagramu je objavila prvu fotku nerođenog djeteta, te je potvrdila da je trudna 20 tjedana. 

Uz fotografiju je napisala : - Iz malenog prutića u pravo pravcato lice. Pozdravite ovo još bezimeno dijete. Valjda ćemo se sjetiti nekog kul imena uskoro. Službeno na pola puta!

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ella, suprug Charlesom i kćerkica Baile Dee ovih dana su u procesu preseljenja iz svog zagrebačkog doma. Premda blogerica nije otkrila gdje se sele zbog sigurnosnih razloga, čini se kako će obitelj i dalje ostati u Zagrebu. Ella o tijeku preseljenja obavještava pratitelje na Instagramu, a čini se kako joj najviše problema zadaje količina stvari koje trebaju iznijeti. 

- Nisu oni Skandinavci ludi što žive u 10 kvadrata i sve im stane unutra. Posesija je najveće ropstvo. Imati hrpu stvari uz koje se vežeš emotivno, koje ne znaš da li ti trebaju ili ne, koje ti je krivo baciti jer je trošak, koje si zaboravio, za koje nisi znao ni da imaš. I toliko je stresno to sve. Realno, sve je to viška, mogla bih bez 90 posto stvari koje su se nakupile godinama. Tek kad smo ih selili dobile su na težini. Idućih par dana ću se posvetiti tome da očistim život svih nepotrebnih stvari. Poklonit, dat, zamijenit, prodat, što god samo da nađu novi dom. Pokušat ću se i malo bolje organizirati. Preneuredno mi je sve u glavi. Prebrzo je prošla godina, sve se desilo prebrzo.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kolibri
09:19 07.11.2019.

A koga briga inace?

Avatar rubinet
rubinet
12:22 06.11.2019.

Čemu izlaganje vlastite intime svekolikom pučanstvu?

BA
bartol123
14:23 08.11.2019.

Iz sigurnosnih razloga,fakat je bitna...haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije