Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uređuju novi dom

Ella Dvornik objavila je fotku na kojoj je njezin suprug u gaćama: Ovo ću kasnije vjerojatno izbrisati

Foto: Instagram screenshot
1/15
09.06.2021.
u 11:19

"Tko god je imao moju zagrebačku adresu, molim da više ne šaljete pakete tamo. Ja sam sada Istrijanka", našalila se influencerica koja je nakon toga objavila i fotografiju svog supruga Charlesa Pearcea u gaćama.

Influencerica Ella Dvornik ovih je dana privela kraju selidbu iz rodnog Zagreba, a zbog toga je i na društvenim mrežama zamolila sve koji joj inače šalju pošiljke na zagrebačku adresu da to više ne rade. 

"Tko god je imao moju zagrebačku adresu, molim da više ne šaljete pakete tamo. Ja sam sada Istrijanka", našalila se influencerica koja je nakon toga objavila i fotografiju svog supruga Charlesa Pearcea u gaćama. 

"Vjerojatno ću ovo obrisati kasnije", napisala je. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, Ella će svoj život nastaviti sa suprugom Charlesom i kćerima u kući u Istri koju su nedavno kupili. Pratitelje na društvenim mrežama tada je zanimalo i jesu li za kuću dignuli kredit ili su ga platili u gotovini. "Pola, pola", odgovorila je kratko Ella pratiteljici. Podsjetimo, Dvornik je nedavno otkrila kako se se sprema na selidbu i to treću otkako su u Hrvatskoj.

U rujnu prošle godine otkrila je kako ima sve manje strpljenja za život u Zagrebu te da s obitelji planira preseliti se u Istru. U travnju ove godine otkrila je da je s Charlesom konačno završila potragu za kućom. No nakon toga krenuli su i neki novi problemi, a jedan od njih je i upis kćerkica Balie i Lumi u vrtić. "Upisi u vrtić preko e-građani. Zašto bi bilo jednostavno kad vam možemo javit grešku “0H8jekekfkfoockdnew266283” bez objašnjenja nakon što ste sat vremena ispunjavali zahtjev – pa si vi mislite što je to... E da i btw ovaj drugi neki roditelj vam nema skrbništvo nad tim djetetom, al nad ovim drugim ima pa eto... Uživajte pokušavajući dešifrirati sustav u ovo sunčano popodne”, napisala je Ella i dodala: "Ništa onda... Idem javit mužu da Balie nije njegova." Ranije je priznala da joj upis djece u novi vrtić teško pada. 

"U svakom slučaju najteže mi pada e-mail koji sam poslala danas u vrtić da ispišem Lumi i Balie. To me baš jako zaboljelo. Iako se Balie veseli veseli novoj kući i novom vrtiću, i znam da nije strašno, stalno si mislim hoće li joj bit teško bez njenih frendica", iskrena je na društvenim mrežama bila Ella. 

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

 

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Japanke
06:59 11.06.2021.

Sretno Elice!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije