Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prgava familija

Ella Dvornik objavila 30 godina staru fotku vjenčanja Danijele i Dina

Foto: Instagram
1/3
13.08.2019.
u 17:04

Na svom Instagramu Ella Dvornik je objavila fotografiju svojih roditelja s njihovog vjenčanja 1989. godine.

Dino Dvornik i Danijela Kuljiš vjenčali su se 1989. godine, a sudeći prema slici koju je objavila njihova kći Ella Dvornik, tom veselom događaju prisustvovao je i Neno Belan.

Ella se rodila godinu dana poslije. Dino i Neno u tom periodu su bili bliski suradnici, a Ella je dobila ime po pjesmi "Ella E" s albuma "Kreativni nered".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali. 🥰 #MamaiTata

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

- Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali - napisala je Ella ispod fotografije staroj trideset godina. Dino nosi tregere, leptir mašnu i lennonice, a Danijela je u ljubičastoj haljini i nosi buket bijelih ruža.

Inače, u siječnju ove godine njegov brat Dean Dvornik otkrio je detalje o odnosu s mlađim Dinom. Deset je godina prošlo otkako je Dino umro, a Dean nastavlja dalje, ima novi album, no sjećanje na mlađeg brata s kojim se svađao i tukao da bi onda nakon toga s njim pušio lulu mira ne može iščeznuti. Rane su i dalje svježe.

- Da, ali smo se i tukli i ja sam bio jači od njega. No više sam se tukao zbog njega jer sam ga stalno morao braniti. Dino je znao često izazvati kavgu, a onda bih ja upao u nevolju zajedno s njim. Bilo je i opasnih nevolja jer su momci s druge strane znali biti za glavu veći od mene. Ali nisam dao da ga se dira. Poslije sam upadao s njim u neke situacije kad je već bio odrastao - rekao je.

 

Komentara 4

SA
SamoMalo
17:42 13.08.2019.

Pocelo opadat interes javnosti za kcerkom Dine Dvornika pa mala igra na osjecaj nostalgije.

Avatar Pancevac
Pancevac
17:22 13.08.2019.

Svakog dana kisa pada od Splita do Beograda,svakog dana kisa lije od Dalmacije pa do Srbije......Reci Dine Dvornika pesme.

Avatar Pancevac
Pancevac
17:22 13.08.2019.

Svakog dana kisa pada od Splita do Beograda,svakog dana kisa lije od Dalmacije pa do Srbije......Reci Dine Dvornika pesme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije