Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook rasprava

Ella Dvornik ne krije bijes i poručuje: 'Vrijeme je da učinimo nešto po ovom pitanju'

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/5
24.01.2020.
u 15:00

Naša influencerica i kći preminulog kralja funka Dine Dvornika Ella Dvornik na svom Facebooku pokrenula je raspravu.

Ella Dvornik je na svom Facebooku objavila vijest kroz poveznicu na jedan portal koji donosi vijest o hrvatskim mirovinama. Naime, naslov govori kako prosječan Hrvat uplaćuje 900 tisuća kuna u mirovinski fond, a natrag dobiva tek polovicu.

Ella nije sakrila koliko je to ljuti pa je jasno poručila: "Mislim da je vrijeme da nešto učinimo po ovom pitanju! Ovo "pola" je danas. A šta ćemo s inflacijom, i šta ćemo s podizanjem dobne granice za odlazak u mirovinu? I još na našoj mirovini zarade jer je ulažu drugdje.... Mogli smo se svi lijepo početi baviti turizmom pod stare dane. Za 40 godina kad odemo u mirovinu tih 2500 kuna koje "ćemo dobit" će bit dovoljni da unajmimo 4 metra kvadratna", napisala je u statusu nad poveznicom.

Foto: Facebook/RTL

Podsjetimo, najpoznatija hrvatska influencerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima dijeli gotovo sve, a prije nekoliko dana obznanila je kako će na svom YouTube kanalu objavljivati videozapise u kojima će pričati o svojoj trudnoći. 

Kćerkicu Balie rodila je prije dvije godine, a beba je zbog stanja u kojemu se Ella nalazila uranila četiri tjedna. Priznala je da je u 36. tjednu trudnoće dobila kolestazu i počela intenzivno povraćati. Kada je pomoć potražila kod svoje ginekologice, ona joj je savjetovala da se hitno spakira i dođe u bolnicu, a samo nekoliko dana kasnije počeo je inducirani porod.

 – Nikako se nisam mogla otvoriti od pet do pola jedan. Onda su mi rekli da idem na hitan carski, prestravila sam se kad sam shvatila da će mi tu netko kopati po utrobi i da ću ja cijelo vrijeme biti budna. Kad su je izvadili, anesteziolog mi je dao nešto što je bilo kao da sam popušila pet jointa odjednom – ispričala je Ella. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Iako je rođena nekoliko tjedana ranije, Balie je bila dosta razvijena beba i sve je prošlo u najboljem redu.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:49 24.01.2020.

A sto kaze Vlatka Pokos? Da li ste pregledali njen Facebook profil? Meni se cini da nas Ellica mnogo vise influencira nego Vlatkica, a to nije fer! Ja osobno bih zelio da me sve te silne "influencerice" influenciraju priblizno podjednako! Oh da, htio bih priupitati urednistvo VL-a... da mozda nemate neku poziciju za novinara otvorenu? Ja cu vam slati ovakve clanke 10 puta dnevno... u pola cijene. Ako vam je i to previse, otvoren sam za daljnje razgovore...

Avatar Mann tga
Mann tga
16:04 24.01.2020.

Fakat si naporna vise....

DU
Deleted user
15:32 24.01.2020.

Super. Medjutim gdje je danas Doris Picic Rogoznica???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije