Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
često to radi

Ella Dvornik nasmijala fanove: Onaj susjed koji se uvijek žali i ne želi plaćati pričuvu

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/12
10.04.2021.
u 21:00

Naime, Ella često nasmijava fanove na društvenim mrežama šaljivim objavama, a sada je objavila fotografiju nedovršene zgrade, kojoj fasada nedostaje samo na jednom katu

Influencerica Ella Dvornik često nasmijava pratitelje na društvenim mrežama, a sad je odlučila ponovno to učiniti. Naime, Ella je objavila fotografiju nedovršene zgrade, kojoj fasada nedostaje samo na jednom katu uz tekst: "Onaj susjed koji se uvijek žali i ne želi plaćati pričuvu".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Prije nekoliko dana Ella se požalila kako joj je uklonjen video s trenutačno najpopularnije društvene mreže generacije Z, TikToka. 

Ella je prije svog 30. rođendana otišla na prvi tretman CoolSculptinga, odnosno zamrzavanja sala. Cijeli postupak i rezultate snimala je i objavljivala na svom YouTube kanalu te na društvenim mrežama. Prije nekoliko dana objavila je fotografiju kako joj trbuh izgleda tri mjeseca od prvog tretmana i uz fotografiju ravnog trbuha napisala je: ''Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće.'' Isti sadržaj, osim na Instagramu, podijelila i na TikToku, ali tamo su joj snimku uklonili, a Ella je to komentirala: "Maknuo mi TikTok CoolSculpting video jer je sexual activity, a muškarci u toplesu svaki drugi video. Ali TikToku smeta moja debela škemba."

U videu koji je objavila na YouTubeu i u kojem pokazuje ovaj tretman rekla je kako tretman nije bolan i najviše je osjetila peckanje i rekla je kako unatoč tome što je tretman poprilično skup isplati se uložiti jer rezultati su odlični.
CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize, a rezultat je dugoročan jer salo nije otporno na hladnoću.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije