Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško u tuđini

Ella Dvornik: Kosa mi otpada od stresa koji sam prošla u Londonu

'05.03.2013., Zagreb - U IMAX kinu u CineStar Arena centru proglasene su nominacije za ovogodisnju nagradu Porin, koja obiljezava 20 godina postojanja. Ella Dvornik.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
1/4
04.09.2014.
u 22:55

Ella Dvornik otkrila je na svom Facebooku kako joj je trebalo pet mjeseci da dobije radnu vizu u Londonu...

Ella Dvornik otkrila je na svom Facebooku kako joj je trebalo pet mjeseci da dobije radnu vizu u Londonu. Bez nje nije mogla raditi, a od prevelikog stresa, kaže, počela joj je otpadati i kosa.

- Ako je itko od vas planirao napustiti Hrvatsku i doći u Englesku... Jedan savjet. Nemojte ako niste doktori ili medicinske sestre. NHS ovdje zapošljava doktore i sestre konstantno jer im fali osoblja. Ali, ako se bavite bilo čim drugim nemojte dolaziti tu.Trebat će vam pet mjeseci da uopće dođete do osobe koja će vas uputiti di da dobijete radnu dozvolu, a naša ambasada ovdje je korisna skoro ko stara čarapa s rupom na prstima. Preporučujem svima da odu u skandinavske zemlje. Jednostavnije je i ugodnije. Engleska je samo za fakat one najjače borce sa strpljenjem. Nakon pet mjeseci i milijun sastanaka s odvjetnikom napokon sam dobila dozvolu. Kosa mi otpada od stresa kojeg sam prošla ovdje, napisala je Dvornik.

U London je Ella preselila jer je imala ponudu za posao.

 

>>Status Elle Dvornik u dva sata dobio više od 29.000 lajkova

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:06 05.09.2014.

Nitko nigdje ne moze dobiti posao ako nema skole. A to je najveci problem kceri Dine Dvornika. A kaj se tice like-ova (ili kako to vi po vuku pisete lajkova) znaci li to da doticna ima 29000 prijatelja? Onda je svjetski rekorder. Kaj se tice radne dozvole, ja zivim od 2001. u Americi, I moja me cekala na aerodromu nakon sto sam prvi puta u zivotu zakoracio na americki continent. Ali kako sam vec rekao, za to treba skola.

DF
dario.franjic11
01:46 05.09.2014.

A ceri draga sta sve stavljas na nju dobro je imas ikako

2X
2Xgeneral
07:08 05.09.2014.

a što ona može raditi u Londonu???? Takvih ima na hiljade koji su vjerojatno i daleko bolji od nje!!! Teško se boriti sa stvarnošću i istinom. Neka laprda tu u Splitu sretna i zadovoljna. Potrošila vjerojatno tuđu lovicu a zaradila stotinjak funti ( ako i toliko )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije