Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastup

Ella Dvornik koncertom u Motovunu promovira novi album

Ella Dvornik
16.04.2013.
u 17:46

U Zamaskom Dolu nedaleko od Motovuna nastupit će 27. 4. u 22 sata kao poseban gost trenutačno jedna od najzanimljivijih pjevačica na domaćoj glazbenoj sceni i zvijezda u usponu

U sklopu manifestacije Foruma mladih talenata (jedinstven primjer u Hrvatskoj gdje mladi ljudi mogu pokazati svoje talente i osvojiti brojne nagrade u vrijednosti višoj od  26.000 kn) koja će se održati 26. travnja do 5. svibnja 2013. u Zamaskom Dolu nedaleko od Motovuna, nastupit će 27. travnja u 22 sata kao poseban gost trenutačno jedna od najzanimljivijih pjevačica na domaćoj glazbenoj sceni i zvijezda u usponu, Ella Dvornik sa svojim bendom i uživo promovirati svoj novi album SAYONARA.

Svi koji želite uživati u zaraznim pop i rock melodijama i upoznati Ellu obavezno navratite u Zamaski Dol. Uz Ellu će vas zabavljati i vrhunski DJ-i te gosti iznenađenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije