Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tamo je opuštenije

Ella Dvornik: Ako odem u Japan, neću se vraćati

'02.03.2010. Hrvatska, Zagreb - Editorijal s Ellom Dvornik u cafeu Retro. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
30.08.2012.
u 10:00

Spot za njenu pjesmu "Hentai" zabranili su na YouTubeu zbog neprimjerena sadržaja.

Zbog provokativnih scena u spotu "Hentai" YouTube je u nekoliko navrata taj spot Elle Dvornik proglasio neprimjerenim sadržajem i uklonio ga je sa servisa. Ni samoj pjevačici nije jasno što je toliko uznemirujuće u videospotu.

Sapuni s njezinim likom

– Navodno su spot maknuli sa servera zbog seksualnih konotacija. Pritom, pretpostavljam, misle na to što sam prijateljicu u spotu jezikom polizala pokraj stražnjice. Taj dio spota zapravo je bio zezancija između prijateljice Marine i mene kojom smo se nadovezale na razgovor o tome kako glazbenici u Hrvatskoj uvijek ližu dupe jedni drugima. Zanimljivo je kako s druge strane nisu smatrali uznemirujućim Rihannin spot u kojem se puca. Zanima me samo kako će tek reagirati na novi spot Colonije za koji sam radila scenarij i koji je puno provokativniji od mog – pita se Ella. No, početnu ljutnju zamijenile su neke slađe brige – pregovori oko njezina odlaska u Japan, na čijem tržištu želi stvoriti glazbenu karijeru.

– O tome se brine moj menadžer i trenutačno je u pregovorima s producentima iz Japana, ali meni ništa ne govori dok stvari ne budu finalizirane jer bih se odmah izbrbljala i prerano bih se počela radovati. Otkrio mi je da se čuo i s čovjekom koji radi za Snoop Doga i Phila Collinsa, koji se zainteresirao za moju pjesmu, ali nije otkrio detalje – kaže Ella, objašnjavajući zašto se tako žarko želi probiti na japanskoj estradi:

– Zapad mi je postao previše komercijalan, sve je tako tipično i svi briju na Ameriku. U Japanu su opušteniji i sve je nekako ležernije. Japanski je učila u školi dvije godine a poslije je sama nabavila neke kompjutorske programe uz čiju je pomoć svladala osnove tog jezika – govori.

– Sigurno bih znala pitati gdje je taksi ili kako da dođem nekamo, znam taman toliko da se mogu snaći. Ako odem u Japan, mislim da će mi se toliko svidjeti da se sigurno neću vratiti u Hrvatsku – kaže Ella.

U Japanu je sve opuštenije

Potporu u ovom naumu pružili su joj brojni obožavatelji, a studio GEEK designers iz Varaždina oslikali su i sapune koji će nositi Ellin lik. Ideja i spot oduševili su i mamu Danijelu.

– Mami je to bilo super pogotovo zato što je takav electro zvuk na tragu onoga što je tata radio prije smrti. Svima koji govore da se tata Dino okreće u grobu zbog ovog spota i pjesme mogu poručiti da sam sigurna kako nisu u pravu – kaže kći pokojnog velikana domaće glazbe Dine Dvornika.

Ključne riječi

Komentara 72

AN
Android
10:04 30.08.2012.

" Ako odem u Japan, neću se vraćati " Da ti se bar ispuni želja.

MA
marina
10:17 30.08.2012.

samo odi!

ĆA
ćaćaća
12:29 30.08.2012.

da bar to kaže naša vlada:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije