Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima 51. godinu

Elizabeth Hurley ima sjajno figuru, a za taj rezultat zaslužno je ovih pet stvari

Foto: Instagram
1/4
07.07.2017.
u 19:33

Glumica će glad utažiti juhom, a ne grickalicama, alkohol ne pije i dnevno hoda barem 30 minuta...

Elizabeth Hurley jedna je od onih sretnica koje i ulaskom u šesto desetljeće života bez obrade u photoshopu mogu objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama. 

Nakon serije fotografija u kupaćim kostimima objavila je ovaj tjedan i jednu na kojoj je potpuno gola. Fotografija je stara nekoliko godina, ali Elizabeth se nije nimalo promijenila, a to može zahvaliti ovim pravilima kojih se čvrsto pridržava.

Svako jutro pije čašu tople vode koja je dobra za ubrzanje metabolizma i bolju probavu i uz sebe uvijek ima bočicu vode. Tvrdi da ne voli vježbati i da je za njenu fit liniju zaslužno brzo hodanje i to 30 minuta svaki dan, a od vježbi radi samo trbušnjake. Treće pravilo kojeg se pridržava je zdrava prehrana, a to znači da lijepa glumica ne jede ugljikohidrate, šećer niti pije gazirana pića i alkohol. 

Kada je jako gladna ne Elizabeth ne posegne za grickalicama nego za juhom. Kaže da u hladnjaku uvijek ima spremnu juhu i da tijekom dana zna pojesti i pet tanjura juhe. Peta tajna njenog dobrog izgleda je u proizvodima za samotamnjenje i priznaje da nepravilnosti na svom tijelu popravlja ovim proizvodima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije