Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Elisabetta u problemima, usnice joj natekle zbog alergije: 'Izgledala sam kao Severina'

Foto: RTL
1/12
19.02.2020.
u 21:40

„I kako da je kažem Mariji da ja to ne mogu jesti i da sam alergična?“ rekla je Elisabetta, a domaćica je bila malo šokirana jer nije znala što da joj sad ponudi.

U današnjoj epizodi „Večere za 5 na selu“ posjetili smo mjesto Krunčići, gdje je ostale natjecatelje ugostila 65-godišnja umirovljenica Marija Matošević. Bivša konobarica pokazala se kao prava „kritičarka tjedna“ pa ostali natjecatelji jedva čekaju kušati njezinu večeru. Marija je pripremila morski jelovnik koji se sastoji od predjela naziva Morski trio, glavnog jela Lukin jastog i deserta Emilin kolač. „Dosta mi se sviđa i čini mi je da je lagani meni“, komentirala je Aleksandra, a Elisabetta je govorila Adilu kako će mu se sve svidjeti za razliku od nje. „Jest ću predjelo i desert“, dodala je.

Kad su gosti stigli u Marijin dom, prvo su popili aperitiv - rakiju od borovnice te nazdravili za zdravlje i ugodnu večeru. Ubrzo su ušli u blagovaonicu i domaćica je poslužila predjelo - u školjkama poslužene Jakobove kapice, carpaccio od srdela i hobotnicu te uz to domaći krug od bijelog i pirova brašna te industrijske konoplje. „Izgledom je bilo savršeno“, rekao je Adil, a svima se svidjelo i okusom, kao i domaći kruh. „Prvi sam put jeo kruh od konoplje i bio je jako dobar“, rekao je Lučano, oduševljen i što je svećenik posvetio kruh koji jedu.

Pred goste je stiglo i glavno jelo - jastog i škampi s domaćim rezancima! „I kako da je kažem Mariji da ja to ne mogu jesti i da sam alergična?“ rekla je Elisabetta, a domaćica je bila malo šokirana jer nije znala što da joj sad ponudi. Marija se brzo snašla i donijela Elisabetti tartufatu kako bi to mogla jesti s tjesteninom. Elisabetta je komentirala da je shvatila da je alergična na rakovice kad je to jela kod sestre. "Buknule su mi usnice od alergije, bila sam kao Severina" našalila se na svoj račun. 

Foto: RTL

„Pogodila je zato što to obožavam“, rekla je komercijalistica. „Bilo je jako ukusno, ali za moj ukus - previše natrpano“, rekao je Lučano, a Aleksandri je sve bilo savršeno.

Nakon obilnoga glavnog jela domaćica je poslužila kolač i liker Teranino. Prvo su nazdravili i onda uživali u slatkim okusima. „Vidjela sam ove tri večere i mislim da imam šanse pobijediti“, rekla je Elisabetta, a isto misli i Adil. Uslijedilo je iznenađenje, na harmonici je zasvirao Marijin prijatelj Lučano i prvo su zapjevali, a Marija i Adil su i zaplesali!

Foto: RTL

Za svoju večeru Marija je dobila sljedeće ocjene: Lučano se odlučio za osmicu zato što je bio začuđen kako se domaćica odjenula, a i predjelo mu je bilo previše natrpano, Elisabetta je također dala ocjenu osam zato što nije probala glavno jelo, kao i Adil koji je dao osmicu zbog velikog truda domaćice, a i svidjeli su mu se predjelo i desert, a Aleksandra je dala desetku zato što joj se sve jako svidjelo.

Sutra kuha najmlađi ovotjedni kandidat Adil, a kako će se ostalim natjecateljima svidjeti ono što im je pripremio - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 20 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MariaQU89
MariaQU89
10:17 20.02.2020.

Тгažim sекs, аli hoćeš li? Uđi ovаmo - WWW.LOVEXX.CLUB

Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:20 19.02.2020.

Рogledajtе mоje videоzарisе o mаsturbасiji na web кamеru > http://kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije