Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila sezonu

Ne skriva se! Borna Kotromanić uskočila u kupaći i pokazala zavidnu liniju

ELFS pool party
Foto: Promo
1/35
10.06.2019.
u 21:20

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica svoj su prepoznatljivi potpis stavili na seksipilnu te vrlo ženstvenu liniju monokromatskih kupaćih kostima, odvažnu liniju muških kupačih gača i ekskluzivnu kolekciju sunčanih naočala.

Modni brand ELFS u svojoj rođendanskoj godini odlučio je prirediti još jedan tulum za pamćenje. Iako za dobre ljetne zabave uz sunce, koktele i prijatelje ne treba neki dodatni razlog, ELFSI su ovo ljetno druženje na bazenu hotela Kempinski u Savudriji začinili predstavljanjem ženstvene swimwear kolekcije koja će se zasigurno naći u ormaru svake ELFS djevojke.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica svoj su prepoznatljivi potpis stavili na seksipilnu te vrlo ženstvenu liniju monokromatskih kupaćih kostima, odvažnu liniju muških kupačih gača i ekskluzivnu kolekciju sunčanih naočala. Inspiraciju su ovaj put pronašli u upečatljivim bojama i linijama, uz koje će ovo ljeto, zalasci sunca i uživanje u morskim radostima biti još nezaboravnije.

Glamurozni hotel s atraktivnijim bazenima, luksuznim vilama i privatnom plažom bio je idealna kulisa za predstavljanje kolekcije za plažu, a koje nisu propustili ni brojni prijatelji i gosti dizajnerskog dvojca. Borna Kotromanić, voditeljice Ecija Ivušić, Dora Jagodić, glazbenica Zsa Zsa te modeli Lorena Kovač, Vedrana Linardić i Luna Valas, bivša miss Hrvatske Lana Gržetić , prvak baleta Zagrebačkog HNK Tomislav Petranović, vizažistica Iva Berišić, glumac Marko   Braić, fitness treneri Marko Lončar, Drago Pezić, Monika i Sandi Imerović, Lav Stipić, Alen Macinić te brojni drugi među prvima su isprobali novu swimwear liniju i uživali uz koktele i  zaraznu glazbu DJ Nikole z Kukurinia i saksofonista Fedje Littlela.

Ključne riječi

Komentara 2

BU
busbus59
09:31 11.06.2019.

Bogate dame i naručeni he bači! To je život a e ovo što mi živimo! Radi,radi,radi,gecrken!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije