Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se dogodilo?

EKSKLUZIVNO Pukla strastvena ljubav Dinamovca i zgodne manekenke: 'On je od sada slobodan'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
24.10.2019.
u 11:56

Potvrdu o ovoj iznenadnoj odluci dobili smo od lijepe Zagrepčanke.

Nakon odlične igre protiv ukrajinskog Šahtara, Dinamova nogometaša Brunu Petkovića dočekala je neugodna vijest.

Naime, ekskluzivno doznajemo kako on i njegova 20-godišnja djevojka Tea Slavica više nisu u vezi. Potvrdu o ovoj iznenadnoj odluci dobili smo od lijepe Zagrepčanke koja nam je u poruci napisala kako je "Bruno Petković od sada slobodan dečko".

Tea Slavica, manekenka koja na svojem Instagram profilu ima oko 7000 pratitelja, sve slike s Brunom obrisala je preko noći. Na sačuvanim pričama koje se mogu vidjeti na njezinu profilu još uvijek se mogu naći zajedničke fotografije sada već bivšeg para. Bruno je također obrisao sve fotografije s atraktivnom Teom. Razlog prekida Bruno nije htio komentirati, dok nam je Tea Slavica samo kratko odgovorila da ne želi davati komentare o svojoj bivšoj vezi, čime je potvrdila da je njihovoj vezi došao kraj.

Foto: Instagram Asos

Bruno je jedan od najperspektivnijih igrača Dinama, dok Tea studira na Rochester Institute of Technology u Zagrebu. Bila je vjerni pratitelj Brune na Dinamovim utakmicama i nastupima za reprezentacije. U intervjuu za Story, Bruno je jednom prilikom istaknuo da mu je Tea Slavica najveća potpora, uz njegovu obitelj. 

– Prije utakmice moja dužnost kao djevojke jest da ne nabijam nikakav presing te da budem tu ako mu treba razgovor i da mu stojim kao podrška – rekla je prije nekoliko mjeseci za 24 sata 20-godišnjakinja.

Komentara 33

FI
Fijaker13
12:04 24.10.2019.

Nije to sva ekskluziva. Navodno su prekinuli i Marko i Maja iz 7b :)

TU
Tutankaman
12:13 24.10.2019.

Ja sam naprosto ŠOKIRAN!!!

KO
Kopreinitz
12:30 24.10.2019.

Uh, kakva katastrofa, trebamo li sad proglasiti dan zalosti???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije