Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeh naše dizajnerice

Ekskluzivne fotografije! U kreaciji Matije Vuice zablistala i kći slavnih holivudskih glumaca

Foto: Privatni album
1/9
10.02.2020.
u 20:42

Na humanitarnoj večeri koju već tradicionalno organizira Daphne Edwards Ziman, osnivačica fondacije Children Uniting Nations, predsjednica CINEMOI-a i jedna od nasljednica Warner Brothersa, hrvatska kreatorica pripremila je samostalnu modnu reviju i predstavila svoje jedinstvene kreacije.

Dok su oči cijelog svijeta bile uprte u Los Angeles, gdje se pripremala još jedna dodjela Oscara, naša dizajnerica Matija Vuica imala je posebnog razloga za uzbuđenje, ali i sreću. Naime, poznato je da dodjelu najvažnijih filmskih nagrada na svijetu svake godine prati i nekoliko gotovo jednako važnih događanja na koja se uzvanici svečane dodjele upute nakon službenog dijela programa.  

Na jednom od takvih ove je godine glavna zvijezda bila naša dizajnerica Matija Vuica, čije predivne kreacije obožavaju poznate dame diljem svijeta. Naime, na humanitarnoj večeri koju već tradicionalno organizira Daphne Edwards Ziman, osnivačica fondacije Children Uniting Nations, predsjednica CINEMOI-a i jedna od nasljednica Warner Brothersa, hrvatska kreatorica pripremila je samostalnu modnu reviju i predstavila svoje jedinstvene kreacije.

Foto: Privatni album

Događanje na koje su pozvani samo odabrani, održavalo se u vili na Beverly Hillsu, odnosno u već legendarnoj kući u kojoj je posljednje dane života provela Marylin Monroe. S Matijom smo razgovarali nekoliko sati uoči revije na koju ju je pozvala Daphne Edwards Ziman koja se već na prvu oduševila njezinim haljinama. No, nije bila jedina. Komplimenti na račun rada naše dizajnerice pljuštali su sa svih strana.

– Reakcije na moje haljine su doista divne, zapravo ih zbog revije nismo mogli sve podijeliti. Moram priznati da sam počašćena i uzbuđena zbog svega, ali pomalo nisam ni svjesna što se zapravo događa, da imam reviju u Hollywoodu, u sklopu dodjele Oscara i na apsolutno ikoničnom mjestu. Bilo bi to veliko i da sam samo anonimna gošća. Dobivam doista puno komplimenata, i već je u planu sljedeći projekt, ali o tome drugi put.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Svi mi govore da bismo se Jure i ja trebali preseliti u Ameriku jer su čuli njegove divne instrumentale koji su bili podloga za reviju. Naravno da se to neće dogoditi, ali putevi se otvaraju i lijepo je to čuti. Danas će sve vidjeti i čuti mnogi važni uzvanici pa tko zna... – otkrila je uzbuđena Matija. O
dala je i da nije bilo lako organizirati reviju u samo nekoliko dana, održati casting i uskladiti sve što je potrebno. Bilo bi joj, kaže, lakše da je s njom bio Viktor Drago koji joj je uvijek pomoć pri svakoj reviji.

– Prepustila sam se ovim divnim ljudima ovdje i nisam pogriješila. Sjetila sam se i što mi je Viktor rekao: Hej, pa imaš reviju u Hollywoodu, kaj ti više treba! – odaje presretna Matija. – U jednom trenutku sam im i zapjevala Linđo i jako im se dopalo pa sam ih učila korake. Upoznala sam i neke nove ljude. Sve u svemu, predivno iskustvo – zaključila je.

U kreaciji Matije Vuice na najiščekivaniju zabavu godine, Vanity Fair Oscar party, koji se tradiconalno održava nakon prestižne dodjele već 26 godina stigla je i kći Rumer Willis, kći glumice Demi Moore i Brucea Willisa. Predivna 31-godišnja glumica blistala je u svečanoj haljini dubokog dekoltea, a svojim odvažnim izdanjem pohvalila se i na svom Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije