Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žešći zvuk

Edo Maajka u Vintage Industrialu predstavio novi hvaljeni album 'Put u plus'!

Edo Maajka
Foto: Goran Berović
1/19
20.09.2018.
u 14:33

Koncertna promocija albuma održat će se 16.11. u Domu sportova!

Jučer je u zagrebačkom Vintage Industrial baru Edo Maajka medijima, fanovima i prijateljima predstavio svoj novi album 'Put u plus' te njegovo dugosvirajuće, vinilno izdanje. U toplini klupskog prostora Vintage Industrial Bara Maajka nas je još jednom podsjetio zašto je jedan od najuspješnijih glazbenika regije.

Foto: Goran Berović

Uz savršeno usklađeni bend koji čine Yogi Lonich (gitara), Mario Rašić (bas), Mirsad Dalipi (bubanj), Edo Maajka je energijom, scenskom dominacijom, vještinom repanja i odličnom interpretacijom oduševio publiku. U nastupu koji je trajao više od sat vremena predstavio nam je hit singlove s novog albuma poput pjesama 'No pasaran' posvećene borbi protiv rastućeg, globalnog radikalizma, ljubavne 'Ne mogu disat', zanimljive ode svim drugačijima 'Izdajničko kolo', hipnotičke 'Dolazim i odlazim' te odlične 'Bolje je bolje'. Niz glazbenih noviteta zaokružio je miksom starih hitova  u kojem su se našle pjesme 'Jebo vladu', 'Bomba!', 'No sikiriki' koje je publika pjevala u glas sa poznatim reperom. Uz zahvalu svim prisutnima, Edo Maajka je najavio i sljedeće veliko druženje sa svojom publikom – koncertom u Dom sportova koji će se održati u novom terminu 16.11. 

Foto: Goran Berović

Novim albumom  Edo Maajka predstavlja svoj žešći zvuk koji u kombinaciji vrsnog repanja i čvrstih gitarskih rifova zvuči poput odličnog rock and rolla čime ovaj već proslavljeni hip-hoper širi područje svojeg glazbenog utjecaja. U tom smislu možemo očekivati i nove poklonike njegova zvuka kojeg suvereno predstavlja i činjenicom kako je sam, po prvi puta, u ulozi svojeg glazbenog producenta. Kako zvuči novi Edo, publika i kritika moći će čuti na velikom glazbenom spektaklu u Domu Sportova. 

'Put u plus' možete slušati na YouTube kanalu.

Sve o koncertu pratite na službenom Facebook eventu

Ulaznice su po cijeni od 85 kuna dostupne do 9.10. na službenim prodajnim mjestima: 

Dirty Old Shop | Tratinska 18, Zagreb 
Rockmark | Berislavićeva 13, Zagreb 
Dallas Records | Paromlinska 49/1, Zagreb 
Dallas Music Shop Rijeka | Splitska 2a 
Prodajna mjesta Eventima
ONLINE Eventim.hr |  

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije