Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA NOVI HOBI

Edo Maajka pohvalio se novim ljubimcem

Foto: Facebook
1/7
19.01.2020.
u 14:46

Floki je pas talijanske pasmine Lagotto Romagnolo koja je obučavana za posebne namjene

Poznati pjevač i glazbeni autor Edo Maajka kupio je u nedjelju u Križevcima malenog psića Flokija talijanske pasmine obučene za traganje za tartufima.

Prodao mu ga je Rudolf Karre, Križevčanin koji je sa svojom kujicom Zarom, inače Flokijevom majkom, jedan od najboljih tartufara u Hrvatskoj. Osim toga, Karre se bavi i craft pivom kojeg redovito kuha kod kuće.

Foto: Facebook/RTL

Kaže kako je za pjevača skuhao poseban homebrew kojeg je nazvao Edina osveta. Otkriva i da se Edo zainteresirao za tartufe i kućno pivarstvo.

Lani i preklani Karre i njegova Zara osvojili su druga mjesta na međunarodnom natjecanju u traganju za tartufima u istarskim Livadama kod Motovuna.

Zara je pas posebne talijanske pasmine Lagotto Romagnolo. Stoljećima se koristi za lov na divljač koja živi uz vode, ali i za potragu za tartufima. Prošla je poseban trening i danas na tržištu vrijedi desetak tisuća eura.

Foto: Facebook/RTL

 

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar Babajaga
Babajaga
16:04 19.01.2020.

Svasta,10 tisuca eura za stenca,mogao je udomiti 10 pasa i ne maltretirati zivotinju s potragama. Kupio je da zaradjuje,ne iz ljubavi prema zivotinjama,i sad je to vijest mjeseca

CV
cvikcange
15:49 19.01.2020.

Kak je išla ona stvar? Jako popularni disco 80tih...bosaanćero bosanćeroo...komentatori pomoć

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
16:02 19.01.2020.

ljakse..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije