Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga streća

Edo Maajka oženio svoju Lilah u zagrebačkom restoranu Bazaar

edo maajka
Foto: pixsell
1/3
16.04.2011.
u 20:31

Bosanski reper i izraelska scenaristica uplovili su danas u bračnu luku u arapskom restoranu Bazaar u zagrebačkoj Radničkoj ulici, javlja story.hr.

Edo Maajka danas je imao velikog razloga za slavlje. U zagrebačkom restoranu Bazaar oženio je svoju dugogodišnju djevojku Lilah, izraelsku scnaristicu animiranih filmova, javlja Story.  Bosanski reper i 31-godišnja Izraelka zaplovili su bračnim vodama odlično raspoloženi u društvu tridesetak bliskih prijatelja.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
22:12 16.04.2011.

¨Turčin dotepenac,dovukao još i Židovku da dobije domovnicu !

Avatar Sor@n
Sor@n
23:32 16.04.2011.

Što se ima bosanski reper iživljavati po HR. Neka sadi sećernu repu u bosni. Zabranite mu ulazak u HR. Dosta nam je i naših ovakvih parazita i još nam trebaju bosanski.

SC
scrotum
22:24 17.04.2011.

Dali je bila Edina majka na svadbi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije