Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMICA NA BRODU

Ecija Ojdanić oprostila se od ljeta fotografijom u bikiniju

Foto: Instagram screenshot
1/5
23.09.2019.
u 13:39

– Draga jeseni, budi mi milostiva i poslovno uzbudljiva, ali podnošljiva. Bez previše stresa, da savladam postavljene ljestvice. Ako padnem, da se ne rastužim previše, ako poletim, da se ne zanesem previše – napisala je Ecija

Glumica Ecija Ojdanić (45) često ističe kako pazi na svoje tijelo, a da izgleda besprijekorno, pokazala je i na posljednjoj fotografiji na Instagramu na kojoj pozira na brodu u kupaćem kostimu. Ecija se uz ovu fotografiju oprostila od ljeta. 

– Draga jeseni, budi mi milostiva i poslovno uzbudljiva, ali podnošljiva. Bez previše stresa, da savladam postavljene ljestvice. Ako padnem, da se ne rastužim previše, ako poletim, da se ne zanesem previše. Da stignem kuhati, vježbati, zabaviti se. Viđati prijatelje. Pratiti djecu u svim njihovim amplitudama. Da stignem izlaziti i odmarati se. Da i dalje ostanem ovako skromna – napisala je glumica. 

Ecija je u nedavnom intervjuu za Večernji list i otkrila koja je tajna njenog dobrog izgleda. 

– Prvenstveno mislim da je definicija dobrog izgleda ta da čovjek izgleda dobro za svoje godine. Ne pretjerivati i pokušavati neuspješno dobiti bitku s godinama, odnosno pokušati izgledati mlađe od svojih godina. Volim se zdravo hraniti, volim vježbati i mislim da je najbitnije da se osoba osjeća dobro iznutra. Ti svi faktori se spoje i mislim da je tada rezultat oku ugodan – rekla je Ecija. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Mary5
14:24 23.09.2019.

Stara koka

DU
Deleted user
14:51 23.09.2019.

Kaj joj treba takvo uslikavanje? Za novu ulogu u sapunici? Mislim da je žena "makla"...😏

DO
don05
15:02 23.09.2019.

45 god ima....tu izgleda kao 65.....ja imam 40 po izgledu mi moze biti mama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije