Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Ecija Ojdanić o Sonji Kovač: Ovo je jedna od plesačica kojoj bi trebalo podmetnuti nogu...

Foto: Instagram screenshot
1/6
12.03.2019.
u 17:25

-Ovo je jedna od plesačica kojoj bi trebalo podmetnuti nogu...da si malo olakšam koji prolaz. A uživo je još i zgodnija. Sonja Kovač, pazi se mračnih hodnika…- u šali je zaprijetila Ecija Ojdanić konkurentici showa "Ples sa zvijezdama".

Učenje plesnih koraka zakuhava stvari u showu “Ples sa zvijezdama”. Konkurentice showa Sonja Kovač i Ecija Ojdanić podijelile su mišljenje jedna o drugoj na Instagramu.

-Ovo je jedna od plesačica kojoj bi trebalo podmetnuti nogu...da si malo olakšam koji prolaz. A uživo je još i zgodnija. Sonja Kovač, pazi se mračnih hodnika…- u šali je zaprijetila Ecija.

Sonja je prihvatila šalu - Haha umirem...draga, ne bi ti tako nikada, divnice jedna! - odgovorila joj je. Glumica iz Drniša priznala je kako ne bi, no da ipak ‘ponekad pomisli’.

Komplimenti su se nastavili redati kroz komentare koje su ostavljali Ecijini pratitelji. Istaknuli su koliko mladoliko 44-godišnjakinja izgleda.

“Ecija moja draga, kao gumicom obrisane godine”, “Predivne ste”, “Žena se drži...ma izvanredno” bile su samo neke od pohvala.

Pogledajte tko su ovogodišnji natjecatelji 'Plesa sa zvijezdama'.

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
19:30 12.03.2019.

Dobra je Sonja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije