Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENA ZLICA

Ecija Ojdanić: Kćeri Cviti sam rekla da je rad put do slave

ECIJA (1)
Foto: Ecija Ojdanić
1/6
17.06.2012.
u 17:00

– Da ima Boga, mislim da bi Split trebao biti na razini kulturne, turističke i gastronomske ponude Barcelone i postati veliki svjetski grad! Stanku od snimanja serije Ecija ne provodi potpuno slobodna od poslovnih obveza.

Otkako je prije dva i pol mjeseca završila snimanje prve sezone sapunice “Larin izbor” glumica Ecija Ojdanić vratila se, kako kaže, normalno ubrzanom tempu života.

– Za snimanja “Larina izbora” živjela sam izvanredno ubrzanim tempom – ističe 38-godišnjakinja koja je gledatelje fascinirala ulogom ohole Nele Zlatar, koja je prije kraja prve sezone serijala pobijedila vlastitu zloću i pokazala svoju dobru stranu. Trenutačno daleko od kamera Ecija vrijeme provodi sa suprugom, redateljem Robertom Orhelom i njihovim dvoipolgodišnjim sinom Jakovom te sedmogodišnjom kćeri Cvitom, koju zagrebačka glumica ima s bivšim mužem Antom Viljcem.

Rad u kazalištu kao odmor

– Stalno smo po parkovima, u Maksimiru ili na Bundeku, a napokon imam vremena vidjeti se i s prijateljima. Meni nikad nije dosadno – sa smiješkom govori umjetnica. Sa suprugom je i na četiri dana pobjegla na romantični odmor u Barcelonu.

– Barcelonu sam posjetila prvi put i oduševila me energija i čistoća grada, klima, hrana, vina, kao i arhitektura. Nešto takvo u životu nisam vidjela! Španjolski arhitekt Antoni Gaudí stvarno je napravio nevjerojatan posao. Mogla bih živjeti ondje kao i moj muž – priča. Prema njenu mišljenju jedan hrvatski grad ima potencijala biti poput drugog najvećega grada u Španjolskoj, onaj koji joj je prošlih mjeseci zbog snimanja sapunice Nove TV postao drugim domom.

– Da ima Boga, mislim da bi Split trebao biti na razini kulturne, turističke i gastronomske ponude Barcelone i postati veliki svjetski grad!

Stanku od snimanja serije Ecija ne provodi potpuno slobodna od poslovnih obveza. Vratila se kazalištu u kojem, kako ističe, s velikim veseljem i nestrpljenjem priprema monodramu “Bobočka ili drugih sto stranica Filipa Latinovića” čija je pretpremijera 4. srpnja na festivalu Krleža na Gvozdu, a do premijere krajem rujna bit će izvedena još triput.

– Rad u kazalištu uvijek me nahrani i dođe mi poput odmora od svakodnevnog iscrpljujućeg snimanja. Tromjesečni odmor baš mi je trebao kako bih s entuzijazmom mogla ući u drugu sezonu serije koja se počinje uskoro snimati – kaže. Hoće li i u nastavku popularnog serijala raditi sa suprugom koji je jedan od redatelja rano je za reći. Naime, Robert na jesen planira početi snimati svoj prvi igrani film pa ukoliko uspije uskladiti sve obaveze radit će oboje. Baterije za nove poslovne izazove supružnici će sa svojim mališanima puniti u Diklu, mjestu pokraj Zadra gdje Robertovi roditelji imaju vikendicu smještenu tik uz more. Ondje će u kolovozu ljetovati tri tjedna.

– Odmor u manjem mjestu na moru smatram idealnim za obitelj s dvoje male djece. U Diklu imamo i dobro društvo, a Zadar je u blizini. S obzirom na to da ćemo u srpnju biti razdvojeni od djece jer idu mojoj mami kad počne snimanje druge sezone, ondje ćemo sve nadoknaditi – raduje se glumica. Za sezonu bikinija spremna je jer kad ne snima, vježba gotovo svaki dan u fitness centru udaljenom minutu od njezina doma, a na prehranu pazi jer, kaže, nije od onih sretnica koje mogu jesti sve što požele.

Kuhanje joj nije strast

– Izbjegavam bijeli šećer i proizvode od rafiniranog brašna, a prehrana moje obitelji bazira se na mediteranskoj kuhinji. Kuham kad god stignem, ali moram priznati da u svakodnevnom kuhanju ne uživam. No, zato s veseljem pripremam finu klopu kad su u pitanju posebne prigode – veli te otkriva zbog čega s uzbuđenjem čeka jesen:

– Cvita kreće u prvi razred! Već smo joj kupili torbu, a iako još ne zna što joj se točno sprema, predosjeća da je velika promjena pred njom. No, mislim da je ona potpuno spremna za tu promjenu i da bi joj na godinu bilo dosadno u vrtiću. Cvita je “Larin izbor” pratila putem interneta jer je u vrijeme emitiranja na TV-u već morala na spavanje, a djeci u vrtiću svaki je dan otkrivala što će se događati.

– Jako je ponosna na svoju mamu premda joj je uloga Nikol, zbog njenog stila princeze, apsolutno najdraža. Opčinjenost serijom malo je pušta, čak prođe dan da zaboravi reći da je moramo gledati – kaže televizijska zvijezda. Priznaje da ju je nedavna kćerina izjava o tome što želi biti kad odraste zaprepastila.

– Rekla je da želi biti poznata i slavna, a ja sam joj objasnila da mora naporno raditi ako to želi postati. Takve dječje izjave posljedica su današnje estradizacije svega i u taj trend upali su i najmlađi – smatra Ecija.

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
18:17 17.06.2012.

ako ti misliš da si slavna onda si jako smješna:)) ona slavna:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ZG
zgbzoran
20:30 17.06.2012.

zagrebačka glumica, hahahhahahahahahha????

TM
tesla moj ponos
20:16 17.06.2012.

Rad je put do slave ??? Nives Ivanković je napravila odličnu ulogu u odnosu na Eciju Ojdanić, a ne može reći da je - slavna !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije