Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruća fotka

Ecija Ojdanić i Slavko Sobin ulovljeni na probi: 'Što ću kad je neodoljiv'

Foto: Instagram screenshot
1/6
07.09.2019.
u 11:17

U novoj seriji Ecija će glumiti majku glavne ženske uloge, Lole, koju glumi Elizabeta Brodić.

Glumica Ecija Ojdanić nakon ljetnog odmora vratila se svojima obavezama, a tako i glumi.

Na svom je Instagram profilu objavila i fotografiju sa snimanja nove serije u kojoj glumi sa glumcem Slavkom Sobinom. Na slici na kojoj izgledaju prilično prisno, glumica se smije, a otkrila je i razlog za to.

Foto: Instagram screenshot

- Ovo sam ulovljena kako se privatno smijem na probi prije snimanja scene. Jer moj najveći, tj, jedini problem dok snimam sa Slavkom Sobinom je kako se suzdržati da ne prasnem od smijeha. Što ću, kad je neodoljiv i zabavan - napisala je glumica.

Otkrila je i da se radi o novoj seriji u kojoj ćemo ju ponovo moći pratiti kao jednu od glavnih uloga.

- A tko se smije, a tko se voli, tko se tuče i voli, tko se tuče i ne voli, i čija majka crnu vunu prede...pratite od nedjelje u novoj seriji - poručila je Ecija.

Od nedjelje na Novoj TV počinje se emitirati serija "Drugo ime ljubavi" sa zanimljivom ljubavnom pričom i vječitom borbom dobra i zla, a Ecija će glumiti majku glavne ženske uloge, Lole, koju glumi Elizabeta Brodić. Među glavnim ulogama nalaze se i Momčilo Otašević, Slavko Sobin, Linda Begonja te Jagoda Kumrić.

Komentara 8

SX
sudbina x
12:02 07.09.2019.

Smije se upravo onako kako se žena zna smijati kad se rastvara ka moruzgva...

SX
sudbina x
12:03 07.09.2019.

Pa kaže radi šta želiš...

AT
alojz.targus
15:45 07.09.2019.

Ja sam muško ,i zato valjda ,nikada neću razumjeti izjave kao što je ova Ecije Ojdanić da je gospodin Sobin neodoljiv .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije