Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĐENA ZA IZLAZAK

Ecija nema problema s mjerama: 'Ovo do 12 doma totalno paše Pepeljugi u meni'

Ecija Ivušić
Foto: Instagram
1/8
20.11.2020.
u 18:55

- Kad bolje razmislim, ovo do 12 doma totalno paše Pepeljugi u meni. Kad lošije razmislim, nema baš Pepeljuge u meni. Samo jedna baka u godinama kojoj se uvijek spava, napisala je Ecija pokraj fotografije, referirajući se na mjeru Stožera po kojoj kafići i noćni klubovi mogu radii do ponoći zbog suzbijanja epidemije koronavirusa

Voditeljica Ecija Ivušić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sređena za izlazak. 

- Kad bolje razmislim, ovo do 12 doma totalno paše Pepeljugi u meni. Kad lošije razmislim, nema baš Pepeljuge u meni. Samo jedna baka u godinama kojoj se uvijek spava, napisala je Ecija pokraj fotografije, referirajući se na mjeru Stožera po kojoj kafići i noćni klubovi mogu radii do ponoći zbog suzbijanja epidemije koronavirusa. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Ecija  već neko vrijeme nije javno govorila o svojem ljubavnom životu. Točnije, nije govorila otkad je prekinula s nogometašem Nikolom Pokrivačem.  Ipak, na Instagramu je nedavno objavila dvije fotografije koje su mnoge zaintrigirale.  Naime, riječ je o fotografijama iz parka, na kojima je nepoznati muškarac u sportskom izdanju. 

Ecija Ivušić
1/12

U statusu je dala naslutiti da je možda zaljubljena, ali nije otkrivala nikakve pojedinosti.  “Što se tiče rada, radila je ono što voli. Gledala nebo, brojala oblake, bojala zalaske, pratila mjesec i radila krug oko zgrade dok ne završi pjesma koju voli. Pjevala u liftu i plesala na stubištu. Jela sladoled iz kutije u krevetu i čvrsto grlila. Još jače ljubila i gledala duboko u oči. Radila je ono što voli. Ono što voli je ‘radilo’ nju. Dobro je sve to. Bitno da se radi. I voli” napisala je. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije