Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objava s posvetom

Ecija nakon prekida s Pokrivačom poručila: 'Žabama nije mjesto s princezama'

Foto: Instagram
1/5
25.10.2019.
u 18:15

Nakon prekida s bivšim reprezentativcem, bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić je odlučila objasniti zašto žabama nije mjesto s princezama.

Sredinom kolovoza hrvatska scena dobila je još jedan ljubavni par – voditeljica Ecija Ivušić ponosno je obznanila na društvenim mrežama da ljubi bivšeg reprezentativca Nikolu Pokrivača. 

Međutim, početkom mjeseca šuškanja o prekidu romanse bila su sve glasnija jer su na društvenim su mrežama tijekom proslave njezinog rođendana počele kružiti slike na kojima su označeni mnogi bliski prijatelji, od Nives Celzijus, Dalibora Petka do Snježane Mehun, ali ni na jednoj nije bilo Nikole Pokrivača. 

Sve to prouzročilo je sumnju da je ljubavni par prekinuo, a kada smo zatražili komentar voditeljice na to što smo zamijetili, prekinula nas je uznemireno prije postavljanja pitanja govoreći: „Ne, ne, ne i ne. Zašto vi to ljudi pišete? Koga to zanima?“ S druge strane, kada smo zatražili komentar Nikole Pokrivača, on se počeo smijati i zatim rekao: „Nemam komentara.“

Sada je Ecija podužom objavom na Instagramu rekla sve što joj je na duši.

- Bila jednom prekrasna draga pametna divna žena koja se tijekom života puno trudila, ostvarivala i puno radila na sebi i općenito puno radila, da bi privređivala za svoju obitelj i sebe. Međuostalim da bi si mogla kupiti i Jimmy Choo cipele. Jednog dana došla je s taxijem (ne kočijom) na modnu reviju (ne bal) gdje ju je čekala frendica (ne princ). Sva sreća pa ju ta frendica voli bar jednako (ili čak i više) kao što bi ju volio neki njen princ i sva sreća pa nije izgubila cipelu na balu (ups, reviji), pa ju frendica nije morala tražiti po cijelom kraljevstvu (ups, Velesajmu), nego joj je samo pridržala cipelu koja ju je na trenutak žuljala - započela je dugačku objavu pa nastavila:

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Jer tako bude kad te netko voli. Ne pusti te da pobjegneš i lutaš po kraljevstvu, nego je uvijek tu, uz tebe. I pridrži te kad te nešto žulja, boli, kad treba. Jer cipela jednom kad spadne, teško da će opet savršeno pristajat. Ipak se to događa samo u bajkama. I eto priče o našoj modernoj Pepeljugi. Divna, blista i voljena je. I frendica je uvijek tu, by her side. Hvala ti Nives što sam bila tvoj “princ” tu večer, a frendica ću biti svaku ostalu. Hm... kad bolje razmislim ovo nije gotova priča i ovo je čista bajka. Ne znam samo kako da je nazovem jer mi Niveljuga čudno zvuči. Pa nek ostane bezimena. Uvijek sam govorila da bajke treba živjet, a ne prepričavat. Čim ih kreneš prepričavat, znači da su gotove. A ova nije. Ipak smo mi žene, jake na djelima, ne samo riječima. Imamo još puno balova za pokorit, još puno Jimmyca za kupit, još puno cipela jedna drugoj za pridržat, sve dok nas ne prestane žuljat i ne stanemo opet čvrsto na obje noge", napisala je u metafori Ecija i na kraju završila s ovim:

"Ovako nekako je moderna pepeljuga istisnula onu staromodnu. I nek je. Ženska ima bolje cipele (i to obje cipele), bolje prijevozno sredstvo (koje se neće pretvorit u nešto jestivo poslije ponoći), bolje kraljevstvo (jer u ovom kraljuje ona sama) i boljeg princa (frendicu). Sve drugačije, ali jedno zajedničko. Happily ever after je tu. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratit natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama",

Ključne riječi

Komentara 66

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
18:39 25.10.2019.

Onaj tko nakon ovoga uđe u vezu s njom je blago rečeno ograničen. Sve vam je rekla. Samo ti princezo kraljuj u svom kraljevstvu sama.

DI
dirižabl
19:35 25.10.2019.

Sad zamislite da je ovo izjavio lik.....svi portali bi vristali o seksizmu, sovinizmu, bla bla.....Februarka bi se spalila na trgu sv Marka

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
18:41 25.10.2019.

Pokrij se po ušima "princezo". Bez pokrivača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije