Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već dva tjedna

Ecija Ivušić više nije voditeljica na radiju na kojem se puštaju cajke

Foto: Instagram
1/6
19.02.2019.
u 20:23

Voditeljica u programskom dijelu Extra FM nije već dva tjedna.

Voditeljica Ecija Ivušić bila je među prvim zaposlenicima radijske postaje Extra FM na kojoj se uglavnom puštaju cajke.

No, Ecija više nije dio voditeljskog tima ovog radija u čijem eteru se svaki dan mogu čuti pjesme Jelene Karleuše, Seke Aleksić, Ace Lukasa i drugih, doznaju 24 sata.

 

 

- Nisam u programskom dijelu Extra FM-a već dva tjedna - kratko je potvrdila 31-godišnja voditeljica. Razloge zbog kojih je otišla s radija nije htjela otkrivati, ali je zato prošle godine u svibnju kad je Extra FM krenuo s emitiranjem oduševljeno govorila o novom poslu.

- Osobno se uvijek veselim novim počecima, a ovo mislim da nije početak samo za mene nego i za cjelokupni radijski eter.  I drago mi je biti dio novoga projekta i svih vizija koje on donosi – rekla nam je tada. 

Pogledajte gdje su i što danas rade nekad poznate tv voditeljice i urednice

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
23:08 19.02.2019.

Plitak potok a voda duboka, namigni mi curo zelenoga oka..... idem se ubiti, haaha.....

Avatar Idler 3
Idler 3
23:39 19.02.2019.

Kolko bitna vjest i kolko bitna stanica...dva tjedna dok nisu skužili 😆😆😆

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
21:40 19.02.2019.

Zlo i naopako. Kako da sada Rvatine uzivaju u “najlepsoj muzici nebeskog naroda”? Kakoooo cu beeez teeebeee, odnela si i komaaad lebaaa, Sto da saaad radim sa bebeeee, Koje me gledaaa koo amebaaaa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije