Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaintrigirala

Ecija Ivušić pokazala kakvu je nezgodu imala, a spasio ju misteriozni muškarac

Foto: Instagram
1/6
15.12.2020.
u 22:00

Nedugo zatim podijelila je i fotografiju psića kako leži u krilu nepoznatog muškarca, što je odmah zaintrigiralo pratitelje.

Voditeljica Ecija Ivušić sa svojim pratiteljima dijeli gotovo sve što joj se događa, osim privatnih stvari, a ovaj put je pokazala kakvu je to nezgodu imala. Naime, Ivušić je iz stana izašla bez ključeva, zbog čega se nije mogla vratiti unutra, no nije morala dugo čekati jer joj je spas došao vrlo brzo.

Foto: Instagram screenshot

"Ono kad zatvoriš vrata, a nisi uzeo ključeve. Kriva je 2020.", napisala je lijepa voditeljica uz fotografiju na kojoj sjedi ispred vrata svog stana, s novim psićem Rijem u rukama. Nedugo zatim podijelila je i fotografiju psića kako leži u krilu nepoznatog muškarca, što je odmah zaintrigiralo pratitelje. 

Foto: Instagram screenshot

"Spašeni", napisala je. A nije zaboravila ni podijeliti svoju fotografiju s Rijem kako mirno leže na kauču. 

Podsjetimo, početkom listopada Ivušić je s pratiteljima u podužoj objavi podijelila tužnu vijest o smrti svog prvog psića Leeloo. 

- Život je nekako htio da se ti i ja rastanemo na poseban način, tako da se sve odvilo dok ostatak naše obitelji nije bio u Zagrebu.
Kako smo ga počele, tako smo ga i završile. Nas dvije. Same. - napisala je voditeljica uz seriju fotografija. 

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fajlpz
08:55 16.12.2020.

Koje priseravanje.Šta rafim ovde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije