Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBAN SJAJ

Ecija Ivušić otkrila tko ju je izveo na romantičnu večeru

Ecija Ivušić
Foto: Instagram
1/11
19.08.2020.
u 17:30

Obožavatelji bivše TV i radijske voditeljice Ecije Ivušić svakodnevno uživaju u njezinim vrućim Instagram objavama, a ona se sada pohvalila s kime je provela romantičnu večer.

Lijepa voditeljica Ecija Ivušić svojim pratiteljima na Instagramu svakodnevno servira crtice iz dnevnog života te fotografije koje ostavljaju bez daha, a sada je odlučila otkriti s kim je otišla na romantičnu večeru.

- Ajde neka sam i ja izašla na romantičnu večeru ovo lito - napisala je Ecija ispod fotografije na kojoj je označila kolegicu novinarku i manekenku Fani Stipković.

Foto: Instagram screenshot

"Bravo, tako treba!", "Ljepotica", "Bolje i sam nego u lošem društvu", "Koji micek" bili su samo neki od komentara ispod fotografije na kojoj Ecija preko puta Fani pozira u cvjetnoj haljini s čašom vina u ruci.

Podsjetimo, Ecija se prošlo ljeto pohvalila vezom s nogometašem Nikolom Pokrivačem, no ta je ljubav potrajala svega nekoliko mjeseci. - Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto, ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti s Nikolom u kolovozu prošle godine, a svega dva mjeseca kasnije izbrisala je tragove romanse i tako svima jasno dala do znanja da je njezino srce opet slobodno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije