Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o ljubavi i ljepoti...

Ecija Ivušić: Imam dečka i jako sam sretna

mrina maras
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/8
04.11.2014.
u 14:54

Ecija Ivušić posjetila je predstavljanje nove kolekcije L'Occitanea i modnih dizajnerica Diane i Ive Viljevac...

Ecija Ivušić posjetila je predstavljanje nove kolekcije L'Occitanea i modnih dizajnerica Diane i Ive Viljevac.

Voditeljica je zablistala u haljinici te nam otkrila kako se snalazi na poslu, ali i u ljubavi i teretani. - Tamo sam skoro dvije godine, imam nešto malo i novinarskog angažmana, sudjelujem u stvaranju same emisije na CMC-ju. Super je, imam taj neki novi vid angažmana. Emisija mi se jako sviđa, na televizijama fali takvih, showbiz formata, rekla je voditeljica. Simpatije koje izaziva kod gledatelja, Ecija pripisuje svom neposrednom karakteru. Osim šarmantnog karaktera, voditeljica se odnedavno može pohvaliti i novom frizurom.

Bob joj sjajno pristaje, iako ga nije planirala napraviti dok nije sjela na frizerski stolac. - Išla sam kod frizera na feniranje, i nije mi se dalo opet raditi istu frizuru. Predložila sam da me malo podšišaju, i bome su me podšišali. Malo me štecnulo kad sam vidjela veliki pramen na podu, ali na kraju je odlično ispalo, otkrila je Ivušić. Osim nove frizure, krenula je i u teretanu. - Odnedavno sam krenula, i redovna sam. Kad krenem, krenem. Idem četiri puta tjedno, morala sam. U zadnjih par godina se hrana prima jače nego inače, a ja sam sitne građe i niža, pa sam si teretanom pomogla. Od ovog ljeta voditeljica se može pohvaliti i novom ljubavi. - Imam dečka od ovog ljeta, jako sam sretna. Trudim se ništa previše ne govoriti o tome u medijima. Lijepo nam je ovako. Kad me netko pita za ljubav, odmah se nasmijem, ne mogu i ne krijem ništa, no trudim se da nešto ostane i privatno, zaključila je voditeljica.

>>Prekrasna voditeljica drastično skratila kosu

>>'Ovo ljeto najmanje sam se odmorila'

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
16:36 05.11.2014.

A jeli dečko sretan ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije