Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokret za radost

Ecija Ivušić i Jelena Glišić podržale promicanje zdravih životnih navika

ecija ivušić
Foto: PR FOTO
1/9
15.09.2014.
u 15:52

Promjenjivo rujansko vrijeme nije omelo brojne građane da se odazovu pozivu na zajedničku tjelovježbu i kretanje u subotu i nedjelju, 13. i 14. rujna, u okviru projekta Pokret za radost...

Promjenjivo rujansko vrijeme nije omelo brojne građane da se odazovu pozivu na zajedničku tjelovježbu i kretanje u subotu i nedjelju, 13. i 14. rujna, u okviru projekta Pokret za radost. Na velikoj završnici u zagrebačkome trgovačkom centru Avenue Mall sudionici su mjerili svoju tjelesnu spremu, sudjelovali u radionicama za tjelovježbu i ples, upoznali različite sportove i programe vježbanja te se odlično zabavljali uz koncert grupe Vatra. Na taj su način pokazali da su vježbanje i kretanje mogući u svim prigodama, bez obzira na vremenske uvjete i mjesto na kojemu se događaju. Ovaj hvalevrijedan projekt podržale su brojne poznate osobe, među kojima su bili Jelena Rozga, Mirna Maras, Sandra Bagarić, Ecija Ivušić, Jelena Glišić, Ivan Vukušić i brojni drugi.

Cilj je projekta Pokret za radost, koji organizira Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, promicanje zdravih životnih stilova i važnosti redovitoga kretanja te poticanje građana na vježbanje i rekreaciju. Projekt je ujedno dio službenoga programa Grada Zagreba i uvod u brojne aktivnosti kojima se hrvatska metropola i ove godine uključuje u obilježavanje Europskoga tjedna mobilnosti, manifestacije koja se održava od 16. do 22. rujna u organizaciji Europske unije.

– Grad Zagreb i ove se godine priključio Europskome tjednu mobilnosti. S više od 2000 europskih gradova želimo potaknuti aktivnost građana te svijest o zagađenju okoliša u gradskim sredinama i potrebi poboljšanja kvalitete života. Pokret za radost odličan je uvod u sve što pripremamo jer potiče zdravlje i kretanje. Pozivamo sve građane da nam se idućih dana pridruže i budu aktivni – izjavila je Marinka Bakula Anđelić iz Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.

Foto: PR FOTO

>>Pokret za radost poziva na kretanje i rekreaciju uz zabavu

>>Prekrasna Anita Dujić u crnom nikad nije bila uglađenija

>>'Ovo ljeto najmanje sam se odmorila'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije