Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova voditeljica

Ecija Ivušić donosit će sreću igračima Eurojackpota: Uzbuđena sam!

ecija ivušić
Foto: RTL
1/5
07.02.2014.
u 10:37

Četrnaest zemalja i čak 240 milijuna stanovnika svakoga petka sjedi pred malim ekranima, a od danas će jedno novo lice pokušati donijeti sreću hrvatskim igračima

Ecija Ivušić novo je lice Eurojackpota Hrvatske. Lijepa manekenka na tom će mjestu zamijeniti Antoniju Stupar Jurkin, koja odlazi na rodiljski dopust.

Četrnaest zemalja i čak 240 milijuna stanovnika svakoga petka sjedi pred malim ekranima, a od danas će novo lice pokušati ponovno donijeti sreću hrvatskim igračima.

Uvijek sam uzbuđena prije svakog novog projekta. Nadam se da ću, poput Antonije, donijeti sreću igračima! – izjavila je Ecija.

Prvi listić za jednu od najpopularnijih igara Hrvatske lutrije uplaćen je 26. siječnja 2013. godine, a u prvih godinu dana čak je 400 tisuća dobitaka otišlo u Hrvatsku, čak i veliki jackpot od 131 milijun kuna koji je pogođen 10. siječnja ove godine.

>>Dobitnica Eurojackpota: Slučajno sam odigrala, htjela sam 'sedmicu'!

>>Čime je to lijepa Ecija ukrasila tijelo?

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
12:08 07.02.2014.

a mi volimo kad je ecija uzbuđena..

SA
sandokanac
14:00 07.02.2014.

nije loše slatka je i trebalo je prije doći a ne čekati da se porodi jurkićka pa onda da se zamijena nađe kod nas sve u zadnji ćas se riješavaju problemi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije