Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše strane života

Ecija iskreno: 'Sjedila sam i plakala, bila sam u jako lošem stanju'

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/8
09.09.2020.
u 17:30

Osim toga opisala je i kako su nastale fotografije koje je tamo snimila, a tvrdi da je indpiraciju crpila iz filma Malena s Monicom Bellucci.

Bivša voditeljica Ecija Ivušić na društvenim se mrežama osvrnula na trenutačnu situaciju u životu, te na ljetovanje koje je provela na Vrniku. Osim toga opisala je i kako su nastale fotografije koje je tamo snimila, a tvrdi da je indpiraciju crpila iz filma Malena s Monicom Bellucci. 

"Došla sam na taj Vrnik (u to vrijeme skoro pa pusti otok) sredinom šestog mjeseca, u ne najboljem psihofizičkom stanju. Nakupilo se svega. Razočaranja, strahova, tereta, svega onoga što možemo staviti pod zajednički nazivnik 'loših' strana života. Ujutro bih šetala po otoku do iznemoglosti, navečer bih meditirala i plakala uz more. Nekad i uz mačku koja bi došla, sjela pored mene i čistila se. A čistila sam se i ja. Ona krzno. Ja dušu", započela je Ecija.

Foto: Instagram screenshot

"Tijekom dana bih uživala u moru, suncu, nebu, vjetru, dobroj hrani i dragim ljudima koje mi je Bog poslao u život. Zaista sam bila zahvalna. Iako smo bile na odmoru, moja Ana i ja nažalost smo 2 mozga koja nikada ne mogu biti na paši, kao i 2 guzice koje nikada ne mogu biti na mjestu, a i to magično mjesto, ako si imalo kreativan, jednostavno te natjera da u glavi složiš neku priču. Tako da smo jedan dan spontano krenule snimati. Nismo imale definiran plan, znam samo da je inspiracija bila kombinacija seoske žene i Monice Bellucci u Maleni (ponajviše zbog crkvice u neposrednoj blizini)", opisala je kako su nastale fotografije. 

"Sad kad gledam te slike, točno vidim priču i točno sam sve to ja. Hvala i njoj što me tako vidjela. Pa što sam to ja? Tipična žena. A što je žena? Ništa jednostavno u svakom slučaju. Žene su najkreativnije kad su najranjivije. Najljepše kad su tužne. Najautentičnije kad su slobodne. Žena je još puno toga što drugi ne vide ili ona ne želi da vide. Njena energija je vidljiva, čak opipljiva samo kad ona želi da bude. Njene supermoći su intuicija i ljubav. Moli Boga da te jednom spase. Žena i još puno više toga nego što ću sad nabrojati, ali nažalost, toliko lavora, koza, outfita i tački nije bilo" zaključila je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije