Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOD ZA 5

U žestokom ritmu Ultre uživali brojni poznati

Ultra Europe
Foto: Promo
1/4
16.07.2017.
u 11:18

Osim u vrhunskoj elektroničkoj glazbi, više od deseci tisuća posjetitelja sa svih kontinenata moglo je uživati i u vodećem premium pivu na svijetu

Nakon spektakularnog otvaranja, festival Ultra Europe se nastavio u još žešćem ritmu. Atmosfera je drugog dana došla do vrhunca tijekom nastupa Armina van Buurena, Stevea Aokija, ali i Davida Guette, Carl Coxa i Stevea Angella.

Osim u vrhunskoj elektroničkoj glazbi, više od deseci tisuća posjetitelja sa svih kontinenata moglo je uživati i u vodećem premium pivu na svijetu - Heinekenu, koji je ujedno i službeno pivo festivala još od njegovog prvog izdanja. U Heinekenovoj VIP zoni zabavljali su se slavni rukometaš Mirza Džomba i njegova supruga Belma, te blogerica Ella Dvornik.

Za sve partijanere Heineken je ove godine osigurao novost – svoju Experiential Zonu. U njoj su se ljubitelji elektroničkog zvuka mogli okušati u stage divingu, fotografirati se „u skoku“ i nakon toga tu fotografiju odmah podijeliti na društvenim mrežama.

Ultra Europe
1/49

Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. Dokaz za to je i Heinekenova glazbena platforma Live Your Music koja omogućava uživanje u vrhunskim glazbenim doživljajima.

Ultra Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim sjajnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu. Večeras je zadnja večer i veliko finale petog  izdanja festivala, a nastupit će, između ostalih, nastupaju Hardwell, Martin Garrix, Afrojack i Nicky Romero…

Komentara 1

RI
rikavac
14:32 16.07.2017.

Uzivali potnati Ela Dvornik hahah hahahahha hahahhhaahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije