Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Forbesova lista

Dwayne 'The Rock' Johnson najbolje plaćeni glumac, a ovo je njegova zarada

Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.08.2019.
u 12:57

Trenutno se u kinima prikazuje njegov ljetni hit "Brzi i žestoki: Hobb&Shaw" u kojem mu je partner britanski glumac Jason Statham.

Dwayne Johnson, poznat kao "The Rock" (stijena), predvodi Forbesovu listu najbolje plaćenih glumaca sa zaradom od 89.4 milijuna dolara od 1. lipnja 2018. do 1. lipnja 2019.

Trenutno se u kinima prikazuje njegov ljetni hit "Brzi i žestoki: Hobb&Shaw" u kojem mu je partner britanski glumac Jason Statham.

- Prva mora biti publika. Što publika želi i koji je najbolji scenarij koji možemo stvoriti koji će ih poslati kući sretnima? - rekao je Johnson za Forbes u 2018. godini. Na listi su se našli i Robert Downey Jr., Jackie Chan.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Na drugom mjestu liste je Australac Chris Hemsworth koji najveći dio od 76.4 milijuna dolara zarade duguje blockbusteru "Osvetnici: Završnica". Treće mjesto pripada Robertu Downeyu Jr koji je bogatiji za 66 milijuna dolara, objavio je Forbes u srijedu.

Lista se temelji na podacima Nielsena, ComScorea, Box Office Moja i IMDB-a, kao i na razgovorima s upućenima u filmsku industriju, objavio je Forbes.

Ovako izgleda lista 10 najplaćenijih glumaca za 2019. godinu.

1. Dwayne Johnson - 89.4 milijuna dolara

2. Chris Hemsworth - 76.4 milijuna dolara

3. Robert Downey Jr - 66 milijuna dolara

4. Akshay Kumar - 65 milijuna dolara

5. Jackie Chan - 58 milijuna dolara

6. Bradley Cooper - 57 milijuna dolara

7. Adam Sandler - 57 milijuna dolara

8. Chris Evans - 43 milijuna dolara

9. Paul Rudd - 41 milijuna dolara

10. Will Smith - 35 milijuna dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije