Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
negativni komentari

Dvije godine nakon smrti pjevača udovica objavila da se udaje i razljutila fanove

Foto: PA/Pixsell
1/8
07.09.2019.
u 18:50

U emotivnoj objavi Talinda Bentley na Instagramu je napisala kako su njezinog zaručnika prihvatili prijatelji, obitelj i braća iz Linkin Parka.

Udovica pjevača Chestera Benningtona, frontmena poznate grupe Linkin Park, Talinda Bentley objavila je da je dvije godine nakon samoubojstva pjevača ponovo zaručena.

U emotivnoj objavi na Instagramu napisala je kako su njezinog zaručnika prihvatili prijatelji, obitelj i braća iz Linkin Parka, a poslala je i poruku za sve koji su na ovakav tragičan način izgubili nekoga.

Foto: Instagram screenshot

- Ovdje sam da vam kažem da je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne znači i vašu smrt. I dalje ću poštovati Chestera i nastaviti sa svojom životnom misijom kako njegova smrt ne bi bila uzaludna. Svima koji su izgubili nekoga zbog samoubojstva: možete ponovo biti sretni. Možete u srcu napraviti mjesta za tugu, radost, sreću i ljubav - napisala je Talinda i zahvalila na ljubavi i podršci.

Ipak, brojni obožavatelji Linkin Parka na ovu vijest ne gledaju s odobravanjem, a kroz komentare izrazili su i svoje nezadovoljstvo. Oni smatraju da je to još uvijek prerano.

- Mi još volimo Chestera i još nam nedostaje. Ja još uvijek plačem za njim, a njegova takozvana srodna duša je počela izlaziti šest mjeseci nakon njegove smrti i zaručila se dvije godine nakon toga - jedan je od komentara.

Foto: PA/Pixsell

- Upravo zbog toga je ne podržavam. Zaručeni su od travnja, što znači da su i prije toga bili zajedno. Razumijem da se očekuje da iskažem ljubav i ljubaznost onima koje je Chester volio, ali kako mogu? Kad su mu neprestano pokazivali da ga nisu baš voljeli? - tužni su Chesterovi fanovi.

Komentara 2

PR
prajdali100
19:55 07.09.2019.

Ona Ga treba i tu nema pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije