Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendan Nove TV

Dva zvučna glumačka imena stižu u seriju “Najbolje godine”

nova tv
27.04.2010.
u 18:27

Gledatelje čeka i “Periferija City”, u kojoj glume Ivo Gregurević, Mia Begović, Vedran Mlikota i Predrag Vušović, a uskoro stižu i nove sezone humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan” te hrvatska verzija “Bračnih voda”.

Nova TV danas slavi deset godina postojanja u medijskom prostoru Lijepe naše. Danas je stoga održana konferencija za novinare na kojoj su predstavljeni novi projekti ove komercijalne televizije, a nazdravilo se i dobivanju koncesije za idućih 15 godina.

– Od jeseni gledatelji će uživati u drugoj sezoni najgledanije domaće serije “Najbolje godine” koju ćemo pojačati dvama zvučnim glumačkim imenima koja još ne možemo otkriti – pohvalio se direktor programa Nove TV Siniša Svilan.

Kad je riječ o serijskom programu, čeka nas nekoliko poslastica među kojima i “Periferija City” u kojoj glume Ivo Gregurević, Mia Begović, Vedran Mlikota i Predrag Vušović, a uskoro će se prikazati i nove epizode bosanskohercegovačke humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan” i hrvatske verzije “Bračnih voda”. Osim humorom, Nova TV pohvalila se i velikim uspjesima Informativnog programa koji je u posljednjih pet godina postao najveća konkurencija HTV-ovim informativnim emisijama.

– Svojim informativnim programom otvorili smo prozor trendovima sa zapada, a gledateljima pružili mogućnost izbora. Bili smo neovisni i oduprli smo se telefonskim pozivima koji sugeriraju da se nešto ne objavi – objasnila je tajnu uspjeha svoje redakcije Iva Gačić, direktorica Informativnog programa.

Dobra je vijest za sve ljubitelje showa “Supertalent” kako na jesen počinje i druga sezona. Osvježenje nas očekuje i u stranom serijskom programu koji će “podebljati” nekoliko zvučnih naslova poput “Tudori”, “Opasna igra”, “Dnevnik vampira” i “Miami Medical”.

Ključne riječi

Komentara 1

SN
s@nj@
08:17 28.04.2010.

nova tv je najbolja, hrt mogu slobodno prestat emitirat,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije