Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dva sata terapije smijehom s Vlatkom Štamparom u Cave Romane

Vlatko Štampar
Foto: Nu nu production
1/7
26.07.2019.
u 13:20

Njegove izvrsne, necenzurirane šale i pošalice praćene iznimno ekspresivnom neverbalnom komunikacijom pojačale su doživljaj publike koja je oduševljeno pratila svaku dosjetku

Poznati regionalni stand up komičar Vlatko Štampar sinoć je tijekom dvosatnog programa na Festivalu Rocks&Stars @ Cave Romane nasmijao publiku do suza.

Njegove izvrsne, necenzurirane šale i pošalice praćene iznimno ekspresivnom neverbalnom komunikacijom pojačale su doživljaj publike koja je oduševljeno pratila svaku dosjetku. Upravo je, uz verbalnu, opuštena i originalna tjelesna interpretacija svojevrsni Štamparov trademark koju njeguje kroz sve nastupe. Poznato je da čovjekova podsvijest spontano zrcali i primarno prati neverbalnu komunikaciju što itekako utječe i na sveopći doživljaj nastupa te naravno tjelesnu razinu opuštenosti publike što je osnovni alat svakog pravog showmena, kao što je Štampar koji je izgradio zavidnu karijeru i zanat stand up komičara od kojeg živi.

Kreativno karikiranje međuljudskih odnosa, posebno muško-ženskih relacija, publika je posebno nagradila pažljivo prateći svaki njegov pokret na velebnoj pozornici u vinkuranskom kamenolomu. Specifičnost njegovih nastupa jest i činjenica da se u svom repertoaru ne dotiče političkih tema, a baza nastupa mu je karikiranje imaginarnih likova što osvježava stand up scenu u Hrvatskoj.   

Jedinstven je doživljaj nastupati na gigantskoj pozornici Cave Romane, istovremeno zastrašujući i oslobađajući, što je meni kao komičaru poseban poticaj i inspiracija jer svaka šala dobije jednu posebnu kreativnu dimenziju. – istaknuo je Štampar.

Foto: Nu nu production

Nakon dvosatne terapije smijehom s Vlatkom Štamparom publiku u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane na festivalskoj pozornici do kraja srpnja očekuju koncert Zorana Predina, Zoran pjeva Arsena (29.7.) te predstava Istarske priče u režiji Roberta Raponje (31.7.), a u kolovozu nastupaju Umberto Tozzi (8.8.), Abbazia (12.8.) i Josipa Lisac (17.8.). Ulaznice za koncerte potražite na eventim.hr, dok predstavu Istarske priče i koncert Abbazziae, Abba tribute banda, organizatori poklanjaju publici, a rezervirati svoje mjesto možete telefonski ili mailom. Više informacija na caveromane.com

Organizaciju Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane potpisuju Medulinska rivijera i RTL music uz podršku Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin. Pokrovitelji su Predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Istarske županije, a partneri su HEP, Podravka, Arena Hospitality Group, Bina Istra, Croatia osiguranje, Uniline, Medea vinarija, Suzuki Pula - Motor Teh. Auto i Hrvatski telekom.  Festival medijski prate Radio Medulin FM, RTL, Glas Istre, CMC TV, TV Nova Pula, TV Istra i Radio Koper.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije