Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI OPROŠTAJ

Duško Ćurlić prisjetio se druženja s Kranjčarom: 'Tada sam shvatio zašto su ga zvali gospon Cico'

Foto: PIXSELL
1/8
01.03.2021.
u 15:16

Bili smo klinci i odrastali na Trnju, ganjali lopte (razne) po sportskom centru bez prevelike šanse. Važno je bilo na zrak poslije škole. Onda se pojavila maskota igrača Dinama i žicali smo roditelje ili skupljali lovu da bi je nekome darovali za rođendan, napisao je Ćurlić

Vijest o smrti legendarnog Dinamovog nogometaša Zlatka Cice Kranjčara teško je pala svima koji su ga poštovali i uživali u njegovim utakmicama. Jedan od njih je i HRT-ov voditelj Duško Ćurlić, koji se prisjetio svog odrastanja u Zagrebu, kada je, kao i mnogi tadašnji klinci, imao Cicinu maskotu. 

Foto: Facebook/TS Auris

- Bili smo klinci i odrastali na Trnju, ganjali lopte (razne) po sportskom centru bez prevelike šanse. Važno je bilo na zrak poslije škole. Onda se pojavila maskota igrača Dinama i žicali smo roditelje ili skupljali lovu da bi je nekome darovali za rođendan. Naslućivali smo onako klinački kolika se igračina krije iza te maskote . A onda, puno godina kasnije, imao sam ga priliku dva puta ugostiti u emisijama ("100% ja" i "Nedjeljom lagano"). Tada sam i shvatio zašto su ga zvali “gospon Cico”... Putujte mirno gospon Cico i hvala na nekim danima odrastanja. Obitelji iskrena sućut, napisao je Ćurlić na Facebooku. 

Podsjetimo, legendarni hrvatski nogometaš i nogometni trener Zlatko Cico Kranjčar preminuo je danas u 65. godini života u KBC-u Merkur nakon kratke i teške bolesti. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije