Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-OV VODITELJ

Nova uloga u domaćoj seriji! Pogledajte kako se Ćurlić snašao u ulozi partijskog sekretara

Duško Ćurlić
Foto: HRT/Screenshot
1/5
26.01.2021.
u 09:48

- Ne bih ja sad htio zvučati kao neki krampus. Evo, tu je drug urednik, neka on kaže. Nema tu neke kontrole, ali trebalo bi ipak malo na te omladince pripaziti. Oni često znaju srljati. Treba netko odgovorniji da malo pazi na njih. Ipak je to javni medij, kazao je Ćurlić glumeći zabrinutog sekretara

HRT-ov voditelj Duško Ćurlić pojavio se u sinoćnjoj epizodi serije "Crno-bijeli svijet" u ulozi partijskog sekretara. U sceni snimljenoj u zgradi Kockica, gdje je od 1968. bilo sjedište Saveza socijalističke omladine Hrvatske, vidjeli smo razgovor između lika kojeg glume Ćurlić te Flipa Riđičkog kao Kipe, koji s urednikom  Radija 101 dolazi na "amenovanje" na mjesto urednika političke redakcije radija.

- Ne bih ja sad htio zvučati kao neki krampus. Evo, tu je drug urednik, neka on kaže. Nema tu neke kontrole, ali trebalo bi ipak malo na te omladince pripaziti. Oni često znaju srljati. Treba netko odgovorniji da malo pazi na njih. Ipak je to javni medij, kazao je Ćurlić glumeći zabrinutog sekretara.

Duško Ćurlić
1/10

 -Već nekoliko puta postojali su dogovori oko toga da imam neku od gostujućih uloga ali svaki put bi nešto poremetilo planove i drago mi je da smo sad uspjeli snimiti ovo. Bilo je ovo super ludo iskustvo, zabavno je bilo ali i naporno jer snimanja su počinjala već u 6 ujutro - ispričao nam je voditelj Duško Ćurlić. Bio mu je ovo i jedan povratak u prošlost. 

- Vratila su neka sjećanja i bilo je smiješno jer smo se prisjetili situacija koje su se dogodile prije 30 i više godina, a čini se kao da je to sve bilo još jučer - veli nam Duško koji je kao i većina mladih novinara u tom periodu karijeru počeo na Radiju 101. 

Ćurlić će se pojaviti u još dvije epizode "Crno-bijelog svijeta", a u jednoj će osim njega glumiti i drugi "prvoborci" Radija 101. Inače, Duško se dosad već pojavio u dvije domaće serije: "Ljubav u zaleđu" i "Bitange i princeze".

 

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
11:04 26.01.2021.

Naj odvratniji voditelj nadaleko pa drugi po redu Mirko Fodor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije