Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši kandidat LJNS

Dušan sa suprugom seli u novu kuću: 'Drvena je šuplja i oštećena. Još ne spavamo, trzamo se na sve'

Foto: Daniel Pavlić
1/10
01.02.2021.
u 19:56

- Ne želim ići nigdje drugdje sada. Plan mi je najprije sve srediti da možemo u miru živjeti - rekao je Dušan.

Bivši kandidat showa 'Ljubav je na selu' Dušan Golubovac još uvijek osjeća posljedice razornog potresa u kojem je stradala njegova kuća u Zrinu u Sisačko-moslavačkoj županiji u kojoj je živio sa suprugom Anom.

- Još ne spavamo mirno. I kada su manji potresi, trzamo se - kazao je još uvijek uznemireni Dušan za 24 sata.

Kazao je i kako mu je nakon potresa jedna žena savjetovala da sruši kuću, no on i supruga Ana imaju druge planove.

Foto: Daniel Pavlić

- Prikupljamo sredstva. Čekam kućicu za sebe i suprugu, to smo već dogovorili nešto. Kada vrijeme dozvoli, htjeli bi se smjestiti. Moramo očistiti staru i sve premjestiti - rekao je Golubovac. Još nije siguran kakva će nova kuća biti, ali htjeli bi montažnu kakva je bila i prethodna. - Stara kuća je drvena, ali šuplja i oštećena. Što god s njom napravimo, neće imati smisla - dodao je Dušan. U njegovoj staroj kući sve je ispucalo, a jednu rupu u zidu čak je popunio zaštitnom maskom za lice.

- No supruga i ja se snalazimo. Malo je teže ugrijati navečer kada padnu temperature. Mogu ja sve to malo pokrpati s pur pjenom da bude lakše, ali ne vrijedi - kaže Dušan koji trenutačno nema drugih planova osim smjestiti se u novu kuću.

- Tako je kako je. Ne želim ići nigdje drugdje sada. Plan mi je najprije sve srediti da možemo u miru živjeti - rekao je Dušan.

Foto: Daniel Pavlić

Komentara 18

SA
santek
20:44 01.02.2021.

To si davno trebao zapaliti a ne dovesti cure iz Ljubav je na selu i sramotiti se.. Tako mlad dečko i zdrav da nisi mogao napraviti dvije sobe i kupaone onda bolje da niti se ne pojavljuješ na tv ili novinama ali takima paše samo da dobiju da ne krvavo rade i izgrade nešto sami si za svoj život

Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
21:11 01.02.2021.

Od toliko stradalih vi od samog pocetka se ulovili tog dusana cedomira

K1
Kalimero_12
21:08 01.02.2021.

Koliko je vrijedila ovakva kuća prije potresa ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije