Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Dušan i Renata prvi ispali iz showa, Mario i Ivana najbolji

petreković
Foto: HTV
1/8
26.03.2011.
u 23:01

- Sretna sam što je Mario žmirio jer sam ga ja sada mogla gledati. Neka iritantan dio ostane za privatan život - poručila je Mariu Martina Tomčić te dodala kako se zbog njegove vokalne kvalitete unaprijed veseli svakoj emisiji.

Glumac Dušan Bućan i Renata Sabljak prvi su par koji je ispao iz pete sezone showa “Zvijezde pjevaju”. Njihova izvedba soul pjesme “I Got Rhythm” skladatelja Georgea Gershwina gledateljima se najmanje svidjela te su emisiju napustili unatoč tome što su prema bodovima žirija bili treći odozada.

Mirta Šurjak i Alen Nižetić pjevali su “Let’s just kiss and say goodbye”, ali zbogom ipak nisu trebali reći iako su opet završili posljednji.

- Točno si otpjevala samo kraj pjesme - kritizirala je Vanna HTV-ovu novinarku, dok joj je Rajko Dujmić bio naklonjeniji te ju pohvalio riječima da je nedostatak vokalnih sposobnosti nadoknadila pjevanjem iz duše. Na prvom mjestu našli su se Mario Petreković i Ivana Kindl s pjesmom “Lean on Me”.

- Sretna sam što je Mario žmirio jer sam ga ja sada mogla gledati. Neka iritantan dio ostane za privatan život - poručila je Mariju Martina Tomčić te dodala kako se zbog njegove vokalne kvalitete unaprijed veseli svakoj emisiji.

Komentara 1

KO
konstanta
16:19 27.03.2011.

Mislim da su nezasluženo \"izbačeni\" jer objektivno nisu bili najlošiji. Ali, to je igra pa je tako treba i shvatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije