Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠILI ODREDBU SUDA?

Dujmićeva supruga ljutita na ostale članove 'Novih fosila': 'Rajko će tražiti naknadu za sve nastupe!'

Rajko Dujmić i supruga Snježana
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
13.02.2020.
u 08:00

Iako se trojac predstavio vlastitim imenima, Dujmićeva supruga tvrdi da i dalje krše privremenu odredbu suda.

Supruga hrvatskog glazbenika Rajka Dujmića, Snježana Dujmić oglasila se u povodu sudskog procesa koji se već pet godina vodi na Trgovačkom sudu. Isti sud donio je privremenu mjeru prema kojoj nitko ne može koristiti ime benda "Novi fosili" ni izvedenicu imena.

Proces još uvijek nije gotov, a Snježana se ljuti što se u Hrvatskoj ne poštuje odluka suda i što, dodaje, sudski procesi traju godinama.

Snježana je odlučila izaći u javnost kada je vidjela najavu koncerta Sanje Doležal, Marinka Colnaga i Vladimira Kočiša Zeca u petak, na Valentinovo. Na plakatu stoji kako će se izvoditi "Najveći hitovi grupe Novi fosili", a ispod u manjem fontu označena su imena spomenutih izvođača – Sanje, Marinka i Vladimira.

Iako se trojac predstavio vlastitim imenima, Dujmićeva supruga tvrdi da i dalje krše privremenu odredbu suda. Kako kaže, nije im zabranjeno samo da se nazivaju "Novim fosilima", već im je zabranjeno i korištenje izvedenica koje asociraju na taj bend. 

"Trgovački sud donio je privremenu mjeru zabrane korištenja imena 'Novi fosili' i bilo koje izvedenice koja podsjeća ili asocira na 'Nove fosile'. Rajko će tražiti za sve nastupe do sada svoj dio kao četvrti član grupe. Odlukom da Rajko više nije član grupe 2014. godine Rajkov odvjetnik predložio je da mogu koristiti ime uz naknadu od koncerata kao četvrtog člana, na što Sanja, Zec i Marinko nisu pristali. Predmet je na Trgovačkom sudu od 2015. godine, bilo je pokušaja nagodbe, ali bez rezultata", zaključila je u razgovoru za Gloriju

Komentara 10

PA
Paket
08:56 13.02.2020.

Pa ti si prva koja se mora nadat da Rajko neće dobit naknadu jer znaš da će se onda napit i opet te prebit

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:22 13.02.2020.

Dujmićeva supruga, nažalost, nije u stanju riješiti situaciju s nasilnikom i ovisnikom za kojeg je udana, pa se onda obračunava s bivšim članovima sastava.

DU
Dudo
09:27 13.02.2020.

Bacite mu na pod 5 grama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije