Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje je jako ozbiljno?

Dujmić je još uvijek u zatvorskoj bolnici, odvjetnica otkrila detalje o slučaju

Foto: Borna Filić/PIXSEL
1/8
11.07.2019.
u 19:33

Legendarni glazbenik Rajko Dujmić još je uvijek lišen slobode. Trenutačno se nalazi u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj.

Glazbenik Rajko Dujmić prije više od tjedan dana pritvoren je zbog navodnog napada na suprugu Snježanu. Vijest o novom incidentu u javnost je isplivala nakon što je Dujmića jedan od očevidaca fotografirao ispred bolnice Fran Mihaljević u pratnji dvojice pravosudnih policajaca.

Zdravstveno stanje osnivača 'Novih fosila' još je uvijek nepromijenjeno pa se tako Dujmić trenutno nalazi u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj, pišu 24 sata. 

- Njegovo zdravstveno stanje je njegova privatna stvar - istaknula je njegova odvjetnica Sandra Hančić iz odvjetničkog društva Grubeša i partneri. Hančić je otkrila i kako policija sumnjiči za kazneno djelo na štetu svoje supruge Snježane.- Ne radi se o obiteljskom nasilju - naglasila je odvjetnica za 24 sata. 

Dodala je i kako je Dujmiću zbog opasnosti utjecanja na svjedoke određen jednomjesečni istražni zatvor te da bi na slobodu trebao izaći 1. kolovoza.  U srijedu se pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu, a tamo se sreo i sa suprugom. Njihov susret protekao je vrlo hladno. Dujmićeva odvjetnica izjavila je kako se supružnici nisu pozdravili ni zagrlili te kako uopće nisu komunicirali. 

Inače, Dujmićevo je zdravstveno stanje prema neslužbenim informacijama sve lošije i lošije. 24 sata piše kako glazbenik jako teško diše i jedva hoda. 

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi. 

Ključne riječi

Komentara 15

VB
vbk
19:51 11.07.2019.

Ajde pustite ga na miru .

Avatar rubinet
rubinet
20:39 11.07.2019.

Dujmić-bard hrvatske pop glazbe. Živio nam 100 godina. Premda sam rocker.

ZB
Zoki-Bijela
21:53 11.07.2019.

A da mu se pomogne dok nije kasno.. Kollege sta cekate..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije