Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIJELA MARTINOVIĆ

Duhovnošću pobijedila višegodišnju bol

Danijela Martinović
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
28.09.2018.
u 08:28

Prvu tugu doživjela je kad ju je otac ostavio u školi, tada je bila sigurna da će zauvijek tamo ostati, a dodala je i tešku bolest sestre te pogibiju prijatelja

Danijela Martinović pokazala je da je osoba s različitim interesima, a o tome svjedoči činjenica da će na najpoznatijoj platformi za širenje ideja, TEDx-u Zagreb, govoriti o tome kako je prošla kroz godine boli koju je vješto skrivala, koju nitko oko nje nije vidio te se naočigled svijeta rušila i sama sastavljala.

Kako sama kaže, prvu veliku bol doživjela je kada ju je otac ostavio u školi, a tada je bila sigurna da će zauvijek tamo ostati. U formativne bolne trenutke o kojima će govoriti dodala je i tešku bolest sestre te pogibiju prijatelja. Početak svoje duhovne transformacije zahvaljuje knjizi Louise Hay “Kako iscijeliti duh i tijelo”.

Nastavila je onda s autogenim treninzima, a postala je i theta-praktičar, osoba koja ulazi u stanje theta-moždanih valova i tada jasnije vidi problem osobe koju tretira. Fascinirana je i japanskim znanstvenikom Masaruom Emotom koji je dokazao da naša pozitivna energija mijenja čak i kristale vode.

Smatra da bi njezin život bio puno lakši da je to sve prije znala, a i da bi lakše prihvaćala stvari na koje ne može utjecati. Zahvalna je, kaže, na svemu što je prošla, čak i na pogreškama i misli da zbog toga ima ovu sreću koja je dugo prati.

Pogledajte video: Najveće hrvatske zavodnice

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

TH
Thompson
08:59 28.09.2018.

Ta duhovnost nije krščanstvo. U njemu Bog nije energija koju mi primamo i postajemo sve oholiji! Bog je osoba koja je dala svoj život iz Ljubavi za svakog od nas. Otvorio nam je vrata vječnog života. Naravno, ako ostavimo grijeh. Oholost je grijeh sotone, i izvor svakog grijeha. Ja moram da se umanjujem, a On (Isus) treba da raste - Ivan Krstitelj, najveći rođen od žene. Autogeni trening isto spada u okultne prakse. Što znači da je od đavla, i da će u početku pomoći, a poslije će nastupiti puno veći problemi. on ne daje nego uzima. Kao kad od kamatara posuđuješ novac. Posudiš 10000 eura. Vratiš 100 000 i još si dužan. Onda ti plijeni kuću, auto.... Kod p. Smiljana Kožula svake zadnje srijede ima Misa u crkvi u Sigetu. Tu se pjeva i slavi Gospodin. ON je jedini izvor Ljubavi i rješenje za sve naše probleme. Kako pojedinca, tako i cijelog naroda.

SN
sasa.novak.58
09:02 28.09.2018.

Petparačka duhovnost od petparačke cajke. To je ok.

BE
Bel
09:27 28.09.2018.

Kakve sve gluposti novinari oisu a mi citamo. Nema osobe koja nije dozivjela tesku bol, raskid veze, smrt bliske osobe, izdaju i sve ono sto zivot nosi. Prezivis i guras dalje. Ne trebaju ti ni mantre ni tantre ni slicne gluposti. Nemas vremena, raspadas se od tuge, ali se moras dignuti i obuci, odvesti dijete u vrtic i na robiju (posao) 8-12 sati na dan. Pa kuci, kuhaj, peri, cisti, a i muskarcima je slicno i oni imaju hrpe poslova u i oko kuce koje treba odraditi. Navecer se mrtav skljoknes u krevet i idemo dalje. Koje je be no iscjeljivanje? Da, bogati imaju mozda vremena za to. Mi ostali jednostavno prezivljavamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije