Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat zaručnika

Duguješ mi 50 milijuna dolara, a i prsten ću zadržati!

mariah carey
Foto: Instagram
1/4
29.10.2016.
u 12:50

Mariah Carey želi da joj bivši zaručnik isplati novčanu pomoć koju joj je obećao još tijekom zaruka, a diva je već pronašla i novu ljubav - mladog plesača

Mariah Carey ne voli kad stvari nisu po njenom, dokaz tome je i raskida zaruka s milijunašem Jamesom Packerom koji ju je ostavio jer je bila previše rastrošna. Nedugo nakon što ju je zaprosio prstenom vrijednim 10 milijuna dolara Packer se žestoko posvađao s Mariah i zamjerio joj što troši previše njegova novca.

TMZ piše da mu je glazbena diva ovih dana poslala poruku u kojoj traži da joj isplati 50 milijuna dolara jer se zbog njega s dvoje djece preselila iz New Yorka u Los Angeles što je, kaže diva, nanijelo veliku štetu njenoj obitelji jer se se sada kada su se skrasili u Los Angelesu moraju vratiti u New York. Dodala je kako joj je tijekom zaruka obećao i određenu financijsku pomoć i želi da sada svoje obećanje ispuni. 

Prekid zaruka navodno je toliko uzdrmao jadnu pjevačicu da je otkazala turneju po Južnoj Americi, a pronašla je rame za plakanje i novog tješitelja, piše TMZ. Riječ je o mlađahnom plesaču iz njene plesne skupine koja je prati na nastupima. 

 

 

#vacation begins 😘

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 

#festive moments at #aurora #capri

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar toxic alien
toxic alien
13:27 29.10.2016.

Nikad mi nece biti jasno kako ljudi sa tako malo pameti postanu milijarderi!?

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:52 29.10.2016.

I onda se pitaju zasto postoji isil i al qaida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije