Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anna hathaway i robert deniro

Dugoočekivani film 'Pripravnik' napokon stiže u kina

pripravnik
Foto: PR FOTO
1/11
15.09.2015.
u 12:56

U najnovijem filmu, Anne Hathaway se nalazi u ulozi glavne urednice modnog časopisa te zapošljava pripravnika, ali znatno starijeg od sebe

Ako ste voljeli čuveni film 'Vrag nosi Pradu' u kojem je nemilosrdnu glavnu urednicu moćnog modnog časopisa utjelovila hollywoodska diva Meryl Streep koja se iživljavala na asistentici Anne Hathaway, onda ćete zasigurno biti oduševljeni najnovijim kino hitom koji nam stiže iz Hollywooda – 'Pripravnik'.

Blitz CineStar za sve ljubiteljice ovakvih vrsta filmova pripremio je CineLady premijeru filma 'Pripravnik' u svim CineStar kinima u Hrvatskoj. 

U najnovijem filmu, Anne Hathaway se nalazi u ulozi glavne urednice modnog časopisa te zapošljava pripravnika, ali znatno starijeg od sebe. Sedamdesetogodišnjeg  pripravnika Bena Whittakera glumi oskarovac Robert De Niro, koji se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom. Kako bi se uključio u društvo i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa. Poznati glumac u ovom je filmu još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu.

CineLady projekcija filma održat će se u četvrtak, 24.rujna, u svim CineStar kinima diljem Hrvatske. Iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična je pozivnica da se zajedno sa svojim prijateljicama, mamama ili bakama uputite u vama najbliži CineStar.

>>Anne Hathaway nikad nije izgledala bolje!

>>De Niro i DiCaprio 
bore se za naklonost Scorsesea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije