Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se velikoj ljubavi

Dugo je nismo vidjeli! Tina Vukov pojavila se u javnosti, evo kako sada izgleda

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/9
23.07.2019.
u 12:48

Riječka pjevačica zabavljala je goste na modnoj manifestaciji CITY 45 20.

Trsatska gradina dočekala je šesto izdanje modne manifestacije CITY 45 20, koja u svom imenu nosi početak koordinata Grada Rijeke, a održava se u sklopu Ljeta na Gradini.

Rijeka je tako opet doživjela najposebniju modnu priču, onu koju spaja modu i ljepotu, umjetnost i tradiciju. Kao i svake godine dosad, posjetitelji su imali prilike vidjeti posebnu haljinu, ove godine čast da je osmisli pripala je Radojki Simičević iz Vivien moda, koja je savršeno utjelovila temu "Karolina Riječka danas".

Foto: Ivor Mažar

Reviju koju su posjetila i brojna poznata lica poput Damira Kedže, Eme i Danijele Gračan, Ivane Delač, Jelene Urukalo, Ivane Paris i Nikoline Tomljanović, otvorila je Linda Lukežić s brandom Lusso Couture na gornjoj etaži Gradine te tako uvela brojne posjetitelje u savršeno modno ljeto, baš kao i umjetnica Mirna Sišul na donjoj etaži, koja je svoj prepoznatljiv stil aplicirala i na modne kreacije. Nakon njih, piste Trsatske gradine osvojile su Hunić Design Sisters, koje su predstavile i dvije matching kombinacije za majke i kćeri, kao i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke, koja je u svom izlasku imala i iznenađenje – haljinu izrađenu "od pašte".

Nekoliko stotina ljudi uživalo je u reviji pod generalnim pokroviteljstvom Dr Vivian's Anti Aging seruma, u pogledu na Rijeku, u zalasku sunca, predivnim kreacijama hrvatskih dizajnera te glazbenom programu koji su uveličali Tina Vukov i David Baumgarten te Sara Šarson i plesačice, koje su podigle ionako užarenu atmosferu svojim plesom. Svakako, bio je ovo savršen uvod u najljepše ljetne dane i manifestacije koje u Rijeku dovode goste iz svih krajeva Hrvatske.

Foto: Ivor Mažar

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Kaladin
Kaladin
13:09 23.07.2019.

Nema tu kruha. Kreni Lilinim putem. Snimi Lubenicu, izbaci cice i gu'icu i eto ti!

LI
liliZG
12:51 23.07.2019.

vratila se prvoj ljubavi , a koja joj je to druga ljubav?

ZA
zagi101
14:46 23.07.2019.

ne znam tko je gura ali mala ima dubok glas ali loše pijeva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije